İtfaiyecilere teşekkür ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) 2.Bölge İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun, Arsuz ve Belen´de 9 Ekim´de yaşanan felaketin son yılların en büyük orman yangını olduğunu belirtti.

GÜNCEL 22.10.2020 11:08:43 0
İtfaiyecilere teşekkür ziyareti

İskenderun/SES

 Kontrol altına alınmasında güçlük yaşanan yangında itfaiye personelinin özverili çalışmasına dikkat çeken Beydilli, “Birçok arkadaşımızın mesaisi bitmesine rağmen görevinin başından ayrılmadılar hepimiz bölgemize katkı sunmak için çaba harcadık” dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin son yılların en büyük ve uzun yangınlarından birinin yaşandığı bölgede görev yapan itfaiye personeline teşekkür ziyaretinde yangında çalışanlanların koşullarıyla ilgili bilgi veren Beydilli, şunları kaydetti: “Bölgemizde son yılların en büyük orman yangını meydana geldi. Çok ciddi bir felaket yaşandı. Burada Birçok arkadaşımızın mesaisi bitmesine rağmen görevinin başından ayrılmadılar hepimiz bölgemize katkı sunmak için çaba harcadık.”

Çalışanlar adına Beydilli´ye plaket
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, itfaiye personeli ile İTSO yönetim kurulu üyeleri Muhsin Yeter, Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt´un da eşlik ettiği ziyarette İTSO Başkanı Levent Yılmaz, çalışanlar adına HBB 2. Bölge İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli´ye teşekkür plaketi verdi. Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde meydana gelen orman yangınlarında adeta canlarını ortaya koyan ve yangının söndürülmesi noktasında örnek bir çalışma sergileyen HBB İtfaiye ekiplerimize teşekkür ediyoruz ve bir daha böyle bir acının yaşanmamasını temenni ediyoruz. Çıkan yangında yaralanan İtfaiye personellerimize de acil şifalar diliyoruz. Bölgemizde çok ciddi bir yangın yaşandı. Bu yangın siz itfaiyeci ve orman işletme ekiplerinin yanı sıra güvenlik güçleri ve vatandaşların koordineli ve de özverili çalışmalarıyla daha çok zarar oluşturmadan söndürüldü. Bu nedenle sizleri ve emeği geçenleri kutlamak ve teşekkür etmek istiyoruz. Allah bir daha böyle bir felaketi bölgemize yaşatmasın” diye konuştu.


Ormancılara plaket
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerinde özveri ile görev yapan İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu´ya plaketin de verildiği ziyarette oda başkanı Yılmaz, orman işletme ekiplerinin yangındaki çalışma ve çabalarına teşekkür etti, aynı acının tekrarlanmaması dileğinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00