İTSO meclisi 1,5 yıl aradan sonra toplandı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı, 1,5 yıllık aranın ardından fiziki olarak gerçekleştirildi.

EKONOMI 23.09.2021 18:50:22 0
İTSO meclisi 1,5 yıl aradan sonra toplandı

Pandemi dolayısıyla uzun süredir video konferansla gerçekleştirilen İTSO Meclisi, Başkan vekili Tuncay Paşaoğlu Başkanlığında toplandı. Eylül ayı Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Levent H. Yılmaz, yeniden kapanma günlerine dönmemek, istenmeyen ağır sonuçların yaşanmaması için bilim dünyasının önerilerinin dikkate alınmasını istedi.

Başkan Yılmaz´dan aşı çağrısı

Yılmaz, “Yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından, gerekli koruyucu önlemleri almak kaydıyla, bugünkü meclis toplantımızı fiziki olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Koronavirüsün ölümcül etkilerinden kurtulmak, kendimizi ve toplumu korumak için mutlaka aşı olunması gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmaya devam edilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Hangi gündem maddeleri görüşüldü?

Eylül ayı Meclis  toplantısında, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal´ın  İTSO Meclis üyelerini 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile ilgili bilgilendirdiği de kaydedilen aynı yazılı bilgilendirmede toplantıda Hatay Gelir İdaresi Gurup Müdürü  Metin Akkan da yapılandırma ile ilgili detaylara dikkat çektiği, İskenderun Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Remziye Evren´in de meclis toplantısına katıldığı ifade edildi.  Yazılı bilgilendirmede görüşülerek kabul edilen gündem maddelerine ise yer verilmedi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04