İTSO Meclisi ´toplanmış´

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) eylül ayı meclis toplantısı yapıldı. İTSO, yaklaşım birbuçukm yıldır meclis toplantılarını basına ve halka kapalı olarak yapıyor.

3.10.2017 10:26:29 0
İTSO Meclisi ´toplanmış´

 Toplantıda ilişkin açıklama ise İTSO´dan yaplıyor. İTSO Meclisinin basına ve halka kapalı hale gelmesinin nedeninde oda yönetimi ile bazı meclis üyeleri ve eski genel sekreter arasında yaşanan hukuki süreç ve açıklamalar olduğu biliniyor. Odanın bir önceki meclis seçimi öncesinde İTSO´ya yapılan 526 üye kaydının sahte olduğu ve bunun da seçimleri etkilediği yönündeki bakanlık müfettişlerinin raporlarının da savcılığa gittiği biliniyor. 

Mecliste konuşan ve TÜİK verileri hakkında bilgi veren İTSO Başkanı Levent Yılmaz, yazılı açıklamaya göre şunları söyledi: '20 Ekim´de gerçekleştirilmesi düşünülen oda seçimleri bildiğiniz gibi, TOBB tarafından Nisan 2018 tarihine ertelendi. İTSO olarak bu seçim sürecini en iyi şekilde atlatmayı düşünüyoruz. Bu seçim sürecinde asla şaibeye yol açacak hiç bir şeye izin vermeyeceğiz. Aşağıda görev yapan arkadaşlarımızla da bu konuda sürekli istişare ediyoruz. Hiçbir üyemize bir sıkıntı veya problem yaşatmadan bu seçim sürecini atlatmak istiyoruz. Bu konuda lütfen birbirimizin samimiyetine inanalım. Yaklaşık altı ay içerisinde dikkat edeceğim en önemli konu, düzgün, adaletli, şaibeye asla yol açmayan bir seçim sürecini sizlere yaşatmak istiyoruz. Bu odada asla yanlış bir şey yapılmasına müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Mevzuata uygun olmayan hiçbir şeyin altına imza atmadım. Atmam da. Ben, her türlü problemin çözümünde yönetim kurulu arkadaşlarım ve aşağıdaki ekibimle, birlikte hazırım. Bu seçimlerin İskenderun için hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.'


Anahtar Kelimeler: İTSO Meclisi toplanmış

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00