İTSO ‘tedbir ve destek´ istedi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent H. Yılmaz, içinde bulunulan ekonomik şartların düzelmesi için ciddi önlemlerin alınması ve yatırımcının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

EKONOMI 5.07.2019 10:37:27 0
İTSO ‘tedbir ve destek´ istedi

İskenderun/SES


İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirilen ziyarette İskenderun ile Antakya´nın tam ortasında yer alan Belen sınırları içerisinde faaliyet gösteren Antakya OSB´nin yatırımları, üyelerin sorunları, yeni açılan istihdam alanları, yatırımcıların durumu ile bölge ve ülke ekonomisindeki son gelişmeler ele alındığı belirtildi.
Ziyarete ilişkin İTSO´dan yapılan yazılı açıklamada, Tahsin Kabaali´nin yatırımcının sanayi arsası ihtiyacına cevap verebileceklerini ifadesine yer verildi. Kabaali, ““Bölgemizde iş kurmak ve istihdam sağlamak isteyen firmalarımız için alternatif araziler mevcut. Tarımdan sanayiye bu bölgenin değerlerini gerek iç, gerekse dış pazarda yüksek kalitede müşterilere sunulması için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ortak akılla hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antakya Organize Sanayi Bölgemiz Belen ilçesine bağlı olduğu için dolayısıyla burada faaliyet gösteren firmalarımızın bir kısmı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi. Bu gün bizi ziyaret etmeniz bu anlamda da çok önemli” dedi.

Hatay ekonomisinin güçlenmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğini kaydeden İTSO Başkanı Levent H. Yılmaz da, şunları kaydetti: “Bizler sorunların çözümü için el birliği ile hareket edersek her zaman daha güçlü oluruz. Bölgemiz sanayi, tarım ve turizm yönünden önemli bir potansiyele sahip. Bu ülkenin değerlerini koruyabilecek, ekonomimizin kalkınması için yatırımcılarımıza ihtiyacımız var. Şu an içinde bulunduğumuz ekonomik şartların düzelmesi için ciddi tedbirler alınması ve yatırımcılarımızın desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04