İTSO: Üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendik

İskenderun Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Levent H. Yılmaz, ‘tüm üyelerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini´ ve bu sorunların çözümüne yönelik gerek yerel gerekse Ankara nezdinde görüşme ve girişimde bulunduklarını belirtti

23.12.2021 16:06:07 0
İTSO: Üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendik

İTSO Meclisi, 2021´in son oturumunu Meclis Başkanı Okan Belli başkanlığında gerçekleştirildi. Halen meclis oturumları basına kapalı gerçekleştirilen İTSO´dan yapılan yazılı bilgilendirmeye göre Aralık ayı meclisinde 2021 yılı faaliyet raporu, gelir giderler ve ekonomide yaşanan son gelişmeler ele alındı. Aynı bilgilendirmede gündemdeki konuların görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği kaydedildi.

Aralık ayı Meclis toplantısında konuşan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Oda olarak her yıl olduğu gibi bu yılı da dolu dolu bir yıl oldu. 2021 yılında Odamızda çok yönlü eğitimler, ziyaretler, toplantılar, projeler, protokol ve yardımlarla geçirdik. Gerek meclis üyelerimiz, gerek oda personellerimize yönelik eğitim ve toplantılar oldukça verimli geçti. Meslek Komitelerimizin özverili çalışmaları ve yaptıkları toplantılarla bu raporlar en yetkili mercilere iletildi. İTSO Başkanı olarak tüm üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendik ve bu sorunların çözümüne yönelik gerek yerel gerekse Ankara nezdinde görüşmelerimiz ve girişimlerimiz oldu. B sınıfı Akredite bir oda olarak bir çok önemli projelere de imza attık ve bu projelerin bazıları da devam etmektedir” dedi.

2019-2021 yılları arasında gerçekleştirdiği projelerle bölge ekonomisine ayrı bir değer kattıklarını, yeni iş ve istihdam sağlayacak olan projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “DOĞAKA ve İskenderun Teknik Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Kaynakçılık Mükemmeliyet Merkezi Projesine odamız tarafından ortaklık sağlanmıştır. Yine İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Ticaret Odası (İTSO) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ortaklığındaki Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi projesi son kabul sözleşmesi imza töreni yapılmıştır. Yine 2021 yılı içerisinde İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Odamızın ortağı olduğu “Güvenli İş, Güvenli Gelecek” AB hibe projesi gerçekleştirilmiştir” dedi.

İTSO Aralık ayı meclis toplantısında Muhasip Üye Gassan Kuran, meclis üyelerini gelir gider ve tahmini bütçe ile ilgili bilgilendirdi.

İTSO Aralık ayı Meclisinde, Hesapları İnceleme Komisyon Başkan yardımcısı Necati Sert gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23