İTSO yönetimine 6 yeni isim

İTSO Meclisi, yeni yönetim kurulunu seçti. 11 kişilik yönetim kurulunda 5 isim yerini korudu. 

EKONOMI 20.10.2022 16:33:00 0
İTSO yönetimine 6 yeni isim

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın 57 üyeli yeni meclisi, İlçe Seçim kurulu gözetiminde Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulunu seçimini gerçekleştirildi. Servet Ugutmen'in de adının geçtiği, kulis çalışmalarının ardından Ahmet Akyüz'ün adaylıktan çekildiği meclis başkanlığına üye bileşimindeki dengeler gözetilerek önerilen Zeki Altun getirildi.

Levent Hakkı Yılmaz’ın başkanlığında tek listenin yer aldığı Yönetim Kurulu ile TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulunun belirlenmesi için Meclis üyeleri bugün sabah saatlerinde sandık başına gitti. 3 sandıkta oy kullanılan seçimde 57 meclis üyesinden birinin oyu geçersiz sayıldı.

İTSO yönetimine 6 yeni isim

Levent Hakkı Yılmaz başkanlığındanki  11 kişilik  İTSO Yönetim Kurulunda Mahir Taner, Rüçhan Sanem Akpınar, Hıdır Güneş, Gassan Kuran yerini korudu. Yönetim kurulunda bu dönem seçilen diğer isimler şunlar:  Sedat Uysal, Nedim Şaban, Levent Çam, Ali Çıtanak, Yılmaz Çağan ve Fuat Keser.

TOBB delegeleri: Nihad Belli, Servet Ugutmen, Sezer Kara, Tahsin Öztekin, Abdurrahman Bilgili, Yusuf Akar.

Disiplin Kurulu: Nuri Üysen, Bayram Alpagül, Mehmet Kesik, Müfit Tennioğlu, Yılmaz Özen ve Gülser Yiğit.

Meclis Başkanlığına denge adayı: Zeki Altun

Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri Disiplin kurulu seçimlerinin ardından meclis üyeleri Meclis Başkanlığı ve Vakıf Başkanlığı için yine sandık başına gitti. Tek Liste halinde gidilen seçimlerde İTSO Meclis Başkanlığına Zeki Altun getirildi.

İTSO Eğitim Vakfında başkan değişmedi: Doğan Erten

Önceki dönemlerde de Eğitim Ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu başkanlığını yürüten Doğan Erten yeni dönemde de bu görevi sürdürecek. Vakfın heyet üyeleri şu isimlerden oluştu: Saadet Özmen, Münir Emre Kuran, Nuri Yıldırım, Emin Aşkargenç, Ramazan Sinan Oran, Levend Kılıççıoğlu, Mehmet Ali Sipahioğlu, Yusuf Şanlı.

Yılmaz’dan ‘el birliği' mesajı

Zeki Altun Başkanlığında ilk oturumunu yapan  İTSO meclisinde konuşan Levent Hakkı Yılmaz, yaklaşık 9,5 yıllık görev süresi içinde bütün üyelerin her türlü ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ettiğini belirtti. ”Şehrimiz ekonomisine değer katacak projelerin gerçekleşmesi için çaba sarf edeceğim” diyen Yılmaz, birlik beraberlik mesajı verdi. Yılmaz, “Bu günden itibaren mecliste ayırım gözetmeksizin el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. İTSO olarak 7 bine yakın üyemize katkı vermenin gayreti içerisinde olacağız ve bu bilinçle burada olduğumuzu ifade etmek isterim. İTSO olarak birlik ve beraberlik içerisinde hiç kimseyi ayrıştırmadan meclisimizde el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yönetim ve meclisin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: yönetimine

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00