İTSO´da sorunlar görüşüldü

İskenderun ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent H. Yılmaz, kentin ‘en önemli sivil toplum kuruluşu´ olduklarını belirterek, sergilenen güçlü birlikteliğin İskenderun´un ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesine önemli

GÜNCEL 31.08.2019 09:24:34 0
İTSO´da sorunlar görüşüldü

İskenderun/SES

 Yılmaz, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak proje ve sorunların takibini sürdüreceğiz” dedi.
İTSO´nun Ağustos ayı meclis toplantısında, İskenderun ekonomisi, Lojistik köy, Hassa tünel projesi, toptancı sebze ve meyve halinin taşınması, yeni kurulacak Organize Sanayi bölgeleri, Toptancılar sitesi ve alt yapılarının çözümü, İskenderun´un il olması, Hado konusu, sanayi sitesinin taşınması ve yeni kurulacak sanayi sitesi başta olmak üzere genel konular ve meslek komitelerinin sorunlarının görüşüldüğü bildirildi.

Başkan Yılmaz´ın konuşması paylaşıldı
Görüşme konuları ile ilgili görüşme detaylarına yer verilmeyen açıklamada, YK Başkanı Levent H. Yılmaz´ın şu değerlendirmesi paylaşıldı:
“İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. İTSO olarak şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşuna sahibiz. Bizim bu güçlü birlikteliğimiz şehrimizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Bölgemiz için önem arz eden projelerimizi en yetkili mercilere ulaştırarak bu projelerin takibini yapmaktayız. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel ve CHP Hatay milletvekilleri Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur odamızı ziyaret ettiler. Bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında hazırladığımız dosyaları kendilerine takdim ettik ve ilgileneceklerini, bakanlık düzeyinde takibini yapacaklarını söylediler. Bizler de artık bu konuşmaların burada kalmayıp, hayata geçirilmesi noktasında çaba sarf edilmesi gerektiğini kendilerine anlattık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak proje ve sorunların takibini sürdüreceğiz.”

Kırmızıoğlu ve Bilgin sıkıntıları anlattı
İTSO´nun basına kapalı sürdürülen meclis toplantısına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 11. Meslek komite üyesi Rami Kırmızıoğlu ve 12. Meslek komite Başkanı Cemil Bilgin´in meslek komitelerinde yaşadıkları sorunları ‘detaylı bir şekilde´ anlattıkları, hesapları inceleme komisyonu başkan yardımcısı Necati Sert´in gelir giderler konusunda meclis üyelerini bilgilendirerek, harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini belirttiği ifade edildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00