İTSO´dan ‘ekonomik işlerlik´ mesajı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent H. Yılmaz, 31 mart seçimlerinin bölge ve ülke için olumlu katkı vermesi dileğinde bulundu.

GÜNCEL 4.04.2019 10:35:21 0
İTSO´dan ‘ekonomik işlerlik´ mesajı

İskenderun/SES

 Yılmaz, “Temennimiz, işadamlarımızın ekonomik yönden işlerinin yoluna girmesidir” dedi.
İTSO´nun Mart ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkan yardımcısı Serdar Kirmit Başkanlığında gerçekleştirildi. İskenderun Fotoğraf Sinema Sanatı Derneği´nin gerçekleştirdiği ‘Kadın Gözünden Yaşam´ sergisinin sunumunun da yapıldığı, Duygularımın Işığı kitabının yazarı Selin Genç´e plaket sunulduğu belirtilen basına kapalı toplantıda Türkiye Muay Thai Şampiyonasında Türkiye 1.´si olan Tuana Dokumacı, Türkiye 2.´si Hatice Şimşek, Türkiye 3.´sü M. Ali Alban ve Antrenörleri Serdar Keskin´e plaket verildi.
İskenderun´da sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerdeki başarılara destek olduklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO olarak bölgemiz ekonomisine katkı sunmanın yanında sosyal ve kültürel etkinleri de önemsiyoruz” dedi. İTSO´dan toplantıya ilişkin yapılan yasılı açıklamada, Başkan Levent H. Yılmaz´ın seçimlere ilişkin şu değerlendirmesine de yer verildi: “İskenderun´da Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklerdeki başarılara destek olduklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO olarak bölgemiz ekonomisine katkı sunmanın yanında sosyal ve kültürel etkinleri de önemsiyoruz.”
Birlik ve beraberlik mesajı da verdiği belirtilen Yılmaz, şunları kaydetti: “İTSO Meclisi olarak şehrimize önemli hizmetler kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Şehrimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olmamız dolayısıyla, bölgemize Başta Teknopark, Gümrük Laboratuvarı Kaynak okulu projesi için yaptığımız girişimler sonuç verdi. Bunun yanı sıra Uzun süre mücadelesini verdiğimiz Karayolları Arazisi ile ilgili yapılan çalışmalar ve Bu arazinin Millet Parkı olarak halkın hizmetine açılması önemlidir. İTSO olarak Meclis üyelerimizden ve Meslek Komite üyelerimizden proje hazırlamalarını, bizlere hazırladıkları proje ile gelmelerini istiyorum. İTSO olarak bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerin geçirilmesinde en yetkili birimlere görüşerek, projelerin hayata geçirilmesini sağlayabiliriz. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım.”


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00