İttifak oyları Erdoğan ve MHP´ye verilecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Murat Adal, Hatay´da Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların ittifak adayı Recep Tayyip Erdoğan´a verileceğinden şüphesi olmadığını, milletvekilliği seçiminde ise MHP´nin birinci parti o

SİYASET 9.06.2018 11:08:22 0
İttifak oyları Erdoğan ve MHP´ye verilecek

İskenderun/SES

Bu konuda Hatay halkına güvendiğini kaydeden Başkan Adal, yaptığı yazılı açıklamada, ”Hatay halkının da bildiği gibi MHP çalışmalarına uzun zaman öncesinden başlamıştır. Vatandaşlarımızla iç içe olarak hem sorunlarını dinledik hem de sorunların çözümü anlamında çaba sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. Ancak bu çalışmalarımızı yaparken asla oy için yapmadık. MHP olarak her zaman sahada olduk ve en önemlisi de hükümetin gerek terörle gerekse hain FETÖ belasıyla mücadelesinde en büyük desteği bizler verdik” dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından MHP´nin daha çok söz sahibi olması gerektiği bir kez daha anlaşıldığını savunan Adal, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır zihniyeti ile hareket eden MHP, söz konusu vatan olduğunda yine en önde mücadele etmeye devam edecektir. 24 Haziran tarihinde ülkenin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim var. MHP, bu seçimde de üzerine düşeni yaparak Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan´a oy verecektir. Milletvekilliğinde MHP´nin her kesimden oy alacağına ve MHP´nin Hatay´da birinci parti olacağına yürekten inanıyorum. Bunun için seçim gününe kadar durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız.”


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00