İttifakla, sandık güvenliği de sağlandı

CHP, 24 Haziran seçimlerine Hatay´dan katılacak milletvekili adaylarını İskenderun´da düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

SİYASET 29.05.2018 11:00:31 0
İttifakla, sandık güvenliği de sağlandı

Akın Bodur/İskenderun

Partinin ilçe binası önünde davullu-zurnalı toplantıya CHP Genel Sekreter Yardımcısı, Hatay Milletvekili ve CHP milletvekili adayı Serkan Topal, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek, milletvekili adayları Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Mehmet Riyat Kırmızıoğlu ve Döndü Dilan Kartal, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri de katıldı.
Toplantının açılışında konuşan ve çok önemli iki seçimin arefesinde bulunduğumuzu anlatan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bunlardan birinin Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğerinin de parlamentoda görev alacak milletvekillerinin seçimi olduğunu kaydetti. 24 Haziran´da CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin kazanmasının yeterli olmadığını ve parlamentoda da 301 milletvekili sayısının üzerine çıkılması gerektiğini belirten Culha, '301 milletvekili sayısının üzerine çıkarsak, sistem değişikliğini öngören yasa değişikliğini tekrar sağlarız. Ve o zaman demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü güçlendirecek parlamenter sisteme dönüş yapılacaktır. seçimde sandık güvenliğinde rahat olun. Millet ittifakı ile seçim güvenliği, sandık güvenliği de sağlanmış oldu. Herkes bu seçim güvenliğine katkı sunacak ve sandığa giden her oy korunacak. Millet ittifakı ile seçim güvenliği sağlanmıştır. Sandıktan çıkan oylarla parlamenter sisteme dönüş yapacağız. Bizim Hatay´da liste problemimiz de yoktur' dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00