İYİ parti, ´vites yükseltecek´

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, yapılan anketlerde ve Hatay halkının yaklaşımında partisinin geliştiğini gösterdiğini belirterek, yapılacak seçimde Hatay´dan 2 milletvekili çıkaracaklarını savundu.

SİYASET 21.09.2021 19:53:44 0
İYİ parti, ´vites yükseltecek´

İskenderun/SES

 İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sadece birinci viteste gittik. Bu benim tercihimdi sağolsun il ve ilçe teşkilatları uydular. Elbette bir bildiğimiz vardı. Bu kış ikinci vitese geçeceğiz, acele etmeyecek, şaşırmayacak ve emin adımlarla gideceğiz' değerlendirmesinde bulundu.
İYİ Parti Hatay İl Başkanı Çirkin, şu açıklamayı yaptı: 'Ben milletin takdirine çok güvenirim... Her seçimde seçimden evvel milletin bir tahmini olur ve bu güne kadar şaştığını görmedim. Şu anda kahır ekseriyet ´İYİ Parti iktidara yürüyor´ demekte. Hatay özelinde ise Hatay halkı yine kahır ekseriyetle ´İYİ Parti 2 vekil çıkarır´ diyor. Bunu çok önemsiyorum, çünkü dediğim gibi şaştığını görmedim. Gerçi elimizdeki anketler de böyle diyor, ama halkın iradesi gerçekten her anketin üstündedir. 2018 seçimlerinde maalesef vekil çıkaramamış partimizin şu anki tespitlere göre 2 milletvekili çıkarmasının Türkiye´de İYİ Partinin muhteşem bir sonuç alacağının işareti kabul edilmesi mantıklı bir değerlendirme olacaktır. Bunda başta Meral Akşener´in varlığı ve liderimiz olması en büyük etkendir. Genel başkanımız milletle kucaklaşmış ve Türk milleti tarafından büyük kabul görmüştür. Köylü, kentli, işçi, işsiz, öğrenci, çiftçi, sanayici, esnaf, memur, ve tabi ki kadınlar olmak üzere herkes Meral Akşener´i çok sevmiş, kendinden bir parça gibi görmüştür. Biz teşkilatlar bu sebeple çok rahat çalışmaktayız. Bir siyasi partinin çalışanları için genel başkanının halkın yanında ki itibarı çok önemlidir ve şükür bu İYİ Partide fazlasıyla vardır. Teşkilatlarımızda Hatay´da ´iyi´ çalışmıştır, bu da çok önemlidir. Arkadaşlarımız her konuda bizden desteğini esirgememiş, fedakarlıkla görev yapmıştır. Üstelik göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sadece birinci viteste gittik. Bu benim tercihimdi sağolsun il ve ilçe teşkilatları uydular ve elbette bir bildiğimiz vardı. Bu kış ikinci vitese geçeceğiz, acele etmeyecek, şaşırmayacak ve emin adımlarla gideceğiz... Göreve geldiğimiz günden bu güne elbette ufak sorunlarda yaşadık teşkilat içinde fakat bu süreçte başta genel başkanımız olmak üzere tüm genel merkez yetkilileri bizim fitneye karşı mücadelemizde hep yanımızda durdular ve hala da durmaya devam etmekteler. Teşkilatlarımız da bu konuda varolsunlar bize çok yardımcı oldular ekseriyetle. Hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz, zira bu destek olmasa başarı da olmazdı. Parti disiplini ve huzur burdan asla taviz yok herkes bunu bilsin. Yalana, iftiraya, dedikoduya asla ve asla af yok. Çok şey istemiyoruz, sadece ´iyi´ bir aile olmanın gereklerine uymak yeterlidir. Elbetteki 2 milletvekili ile yetinmeyeceğiz, bunu çok aşacağız inşallah. Umudumuz çok yüksek, halka ve teşkilatlarımıza ve tabanımıza güvenimiz tamdır. Biz, Hatay´da her siyasi partiyle tatlı bir rekabet içindeyiz, hiç birisi düşmanımız değildir. Her partide çok kıymetli dostlarımız vardır ve hepsine bu yarışta başarılar dileriz.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23