İyi Parti yönetimi mazbatasını aldı

İyi Parti İskenderun İlçe teşkilatının geçen hafta sonu yaptığı ilk genel kurulla belirlediği ilçe yönetimi, mazbatasını İskenderun Seçim Kurulundan aldı.

SİYASET 10.02.2018 10:04:31 0
İyi Parti yönetimi mazbatasını aldı

Akın Bodur/İskenderun

İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, yönetimi kurulunun kendi arasındaki görev dağılımını önemüzdeki hafta içerisinde yapacaklarını belirtti.
Onfidan başkanlığındaki 32 üyeli İyi Parti İskenderun ilçe yönetimi şu isimlerden oluşmuştu: Ali Yüzgeç, Ahmet Şimşek, Burcu Eryürekli, Burcu Yaraş, Çağatay Karamanoğlu, Erdal Karakoyunlu, Erhan Balcı, Erkan Argadal, Fahrettin Öz, Fatih korkmaz, Hacı Mehmet Gürsel, Halil Saçu, İbrahim Onaylı, Kubilay Vural, Mehmet Bilgin, Metin Yıldırım, Mişel Aygül, Mustafa Yener, Münevver Araz, Nadire Şatır, Şahizar Seber, Yasemin Özge Kök, Sedat Yeşildağ, Sevilay Elipe, Rüya Ateş, Süleyman Bilgin, Tarık Sezer, Hayri Karakuş, Hüseyin Turgay Tabanca, Sezar Tayhoş ve Semir Kadoğlu.

İl kongresi 4 Mart´ta
İyi Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ ve yönetimi, Antakya´da da gazetecilerle biraraya geldi. , Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İyi Parti Hatay İl Başkanı Çığ, Hatay´ın 15 ilçenin 13´ünde teşkilatlarını tamamladıklarını söyledi. İki ilçenin de kongresini yakın zamanda yapacağını belirten Çığ, '7 Kasımdan bu yana üç aylık bir sürede 15 ilçemizden 13´ünde teşkilatlarımızı kurduk. İki ilçemizde ise kuruluş çalışması devam ediyor. 13 ilçeden 10´u kongresini yaptı. Altınözü, Antakya ve Defne ilçeleri de kongresini bu hafta sonu yapacak. 4 Mart´ta da il kongresini yapmayı planlıyoruz' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04