İYİ Parti´de Barın dönemi

Jeoloji mühendisi Mustafa Barın, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı oldu.

GÜNCEL 14.02.2020 10:54:22 0
İYİ Parti´de Barın dönemi

 

İskenderun/SES
 Geçmiş yıllarda MHP İlçe yönetiminde de görev aldığı bilinen Mustafa Barın, Zafer Kıvrak´ın görevden alınması üzerine boşalan ilçe başkanlığı görevine atandı. Diğer bir görev değişikliği ise Reyhanlı´da gerçekleştirildi, Serkan Sulu Cemmesi Reyhanlı İlçe Başkanlığına getirildi.
İskenderun ve Reyhanlı ilçe yönetimine yeni yapılan atamaları, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin açıkladı. Çirkin, Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu Cemmesi ve İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın´ın ve yönetim kurulu listesinin İYİ Parti Genel Merkezince onaylandığını bildirdi. Çirkin, “Reyhanlı İlçe Başkanımız Serkan Sulu Cemmesi ve İskenderun İlçe Başkanımız Mustafa Barın´ın yönetimleri onaylanmıştır. Reyhanlı ve İskenderun´a hayırlı olsun” dedi.

Barın: Önceliğimiz yeni üyelik ve kongre
Yönetim kurulunun oluşturulduğunu ve Genel Merkezin de onayladıği ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Barın, önceliklerini ilçe kongresine yönelik hazırlığın oluşturduğunu belirtti. Barın, “Partiyi öncelikle kongreye hazırlayacağız. Nisan ayı içinde ilçe kongresini yapmayı planlıyoruz” dedi.
Yönetim kurulunun onaylanmasıyla üye kayıtlarına yoğunlaşabileceklerini de sözlerine ekleyen Barın, “İl ve ilçe yönetimiyle birlikte öncelikle partiyi kongreye hazırlayacağız. Mahallelerde kurulacak sandıklarla delege tespitinin ardından ilçe kongresine gideceğiz. Kısmet olursa Nisan ayında kongre sürecini tamamlayacağız” diye konuştu.
Yaş, cinsiyet kotası ve farklı meslek grupları ile dikkati çeken İYİ Parti´nin yeni İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Adem Kaya, Ahmet Vanoğlu, Aytuğ Okurlar, Bekir Dönmez, Celal Akbulut, Cem Mustafa Çirkin, Coşkun Çelenk, Çağatay Karamanoğlu, Deniz Kaya, Derya Karagözoğlu, Döne Gül Ayben Berkil, Duran Barbin, Durdu Anıl, Erdal Karakoyun, Endinç Kenanoğlu, Eyyüp Kaya, Gülümser Ceylan, Hacı Arslan, Hacı Mehmet Gürsel, Kemal Ağca, Kenan Özdemirel, Mehmet Bilgin, Molla Ahmet Sivri, Mustafa Bağrıyanık, Orhan Çelebioğlu, Semiray Uz, Şükran Demirer, Şükrü Akkoyunlu, Teslime Helvacı Hayırsöz, Türkan Topal, Ufuk Yıldız, Zafer Doğantan.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22