İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti.

SİYASET 7.03.2024 13:06:00 0
İYİ Parti adayları İskenderun

İskenderun/SES
Odanın başkanvekili Erol Akın ve esnaf temsilcilerinin sorun, talep ve beklentilerini dinleyen İYİ Parti adayları Cömert ve Ceylan, depremde ağır darbe alan İskenderun’da yıkım görüntüsünün hafızalarından bir an önce silinmesi, hayatın normalleşmesi, düzenin sağlanması ve haksız rekabetin önlenmesi için çalışma yapılacağını ifade etti.

İYİ Parti adayları, İskenderun'da esnafın eşit şartlarda ticari faaliyetlerini devam etmesini istediklerini belirtti. İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cömert ise, esnaf ve sanatkarların bir toplumun ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesinde yapı taşı olduğunu, seçimi kazanmaları halinde esnafının deprem kaynaklı kayıplarının telafisi için etkili çalışmalar yapacağını söyledi. Konteynerlerde yaşayanların koşullarını iyileştirmek için çalışmalar yapacağını anlatan Cömert, “Bizim kuracağımız şehirde iki şey olacak. Bu iki şeyi yapmazsanız, hem insanlığa karşı suç işlemiş olur, hem de şehre ihanet etmiş olursunuz. Birincisi, şehrin tarihi dokusunu koruyacağız. İşte o zaman turist gelecek. O zaman Hatay daha çok konuşulacak. Depremden önceki Hatay, benim vizyonumdaki Hatay değildi. Ben eski Hatay’ı istemiyorum, çok daha iyisi istiyorum. İkincisi ortak akılla hareket edeceğiz. ‘Masa başında çizilen projeleri bize’ dayattılar dediniz. Ben size bir elbise diktim, bunu giyeceksiniz demeyeceğim. O elbiseyi beraber tasarlayacağız, birlikte dikeceğiz. Ben birleştirici, kaynaştırıcı bir anlayışı hâkim kılarak koordinatör görevi yürüteceğim" diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19