İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Ceylan: Oynanmamış maçın kazananı olmaz

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, kentte, 31 Martta yapılacak yerel seçimleri iki parti arasında şartlandırmaya çalışanların oyunlarını bozduklarını söyledi.

SİYASET 25.03.2024 12:24:00 0
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Ceylan:   Oynanmamış maçın kazananı olmaz

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Ceylan: 

Oynanmamış maçın kazananı olmaz

 

İskenderun/SES

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, kentte, 31 Martta yapılacak yerel seçimleri iki parti arasında şartlandırmaya çalışanların oyunlarını bozduklarını söyledi. Ceylan, "Oynanmamış maçın kazananı olmaz. 31 Mart günü bu maçın galibi biz olacağız" dedi.

Ceylan, doğup büyüdüğü mahallesi Denizciler Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salonda yapılan, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkan Mustafa Barın'ın da katıldığı ve belediye meclis üyesi adaylarının da yöre halkına tanıtıldığı toplantıda konuşan Ceylan, meclis adayı listelerinde kenti imar edecek ve halkın yaşam koşullarını düzenleyecek çeşitli meslek guruplarının temsilcilerinin yer aldığını ifade etti. Meclis listelerinde mimar, mühendis, doktor, avukat, eğitimci ve diğer mesleklerden oluşan ve mesleklerinde başarılı isimler olduğunu anlatan Ceylan, "Şehri ortak akılla yönetecek ve işin ehli olanlarla hareket edeceğiz" dedi. 

 

Ceylan: Biz sessiz çoğunluğuz

İYİ Parti İskenderun adayı Ceylan, "Her mahalleyi adım adım geziyor, eksiklerini biliyoruz. Tüm mahalleleri kalkındıracak projelerimiz hazır, tek amacım sizlere mahcup olmamaktır. Söz veriyoruz; bu şehir hakkettiği hizmeti alacak. Ne söz verdiysek, yapmak boynumuzun borcudur. Biz sessiz çoğunluğuz. Ve sandıktan galip çıkacağız. Bu kalabalığı görenler buraya intikal edecek ve sizlere hediye, koli, paralarla müdahale etmeye çalışacaklar. Sizler buna tenezzül etmezsiniz, satın alamayacaklar. Her şey parayla satın alınamaz" diye konuştu.

 

"İki parti arasında şartlandıranların oyununu bozduk"

Nazmi Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Seçimler iki parti arasında şartlandıranların oyunlarını bozduk. Bizi yok sayanlar, şimdi gölgemizden korkmaya başladı. Ama asıl korkuyu 31 Mart akşamı yaşayacaklar, bilmiyorlar. Oynanmamış maçın kazananı olmaz. 31 Mart günü, akşamı bu maçın galibi biz olacağız."

 

"Seçimlere tertemiz adaylarla çıktık"

Yerel seçimlere tertemiz başkan ve meclis üyesi adaylarıyla çıktıklarını ifade eden İYİ Parti İlçe Başkanı Barın da "Biz hazırız. İskenderun'un sorunlarını biliyor, çözüm önerilerimizle birlikte geliyoruz. 31 Mart akşamı Nazmi Ceylan'ı İskenderun Belediye Başkanı olarak göreceğiz" diye konuştu.

Ceylan, Barın ve meclis üyesi adayları daha sonra Akarca mahallesinde düzenlenen toplantıya da katıldı.

 

"Kimse bu seçim niyet okumasın" 

Bekbele mahallesi muhtar adayı Hidayet Kınalı'nın düzenlediği mahalle toplantısına katılan Nazmi Ceylan, "Kimse bu seçim niyet okumasın. Şurası bizde, buradan şu kadar oy çıkartırız, gibi algılara girmesin. Biz her yerdeyiz, tüm sandıklardan çıkacağız" dedi ve kendilerini destekleyenlere teşekkür etti. Ceylan, "Bekbele bizim güzide mahallelerimizden biri. Ne yazık ki en önemli caddesi bile toz toprak altında. Üzülüyorum, hemşehrilerimiz bunu hakketmiyor. Söz veriyorum, başkan olduğum gün ilk işimiz yol, asfalt sorununu çözeceğim. İnsanlarımızı böyle bir sağlıksız ortamda yaşamaya mahkum etmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19