İYİ Parti’de ‘görevden alma’ tartışması sürüyor

İYİ Parti’de İyi Parti Arsuz, Dörtyol, Antakya’dan sonra Kırıkhan İlçe başkanı da görevden alındı. Genel merkez tarafından bölge 4 kez incelenmiş.

SİYASET 19.10.2023 09:24:00 0
İYİ Parti’de ‘görevden alma’ tartışması sürüyor

İYİ Parti’nin Arsuz, Dörtyol ve Antakya ilçelerinin ardından Dörtyol’da da ilçe başkanının görevden alınma kararı tebliğ edildi. Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Nazmi Ceylan, görevden almanın İYİ parti Genel İdare Kurulunun Kararı olduğunu bildirdi.

İYİ Parti’nin Arsuz, Dörtyol ve Kırıkhan ilçe başkanlarının görevden alınmasına yönelik tartışma sosyal medya hesaplarına taşındı. İddialara yine sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren İl Başkanı Nazmi Ceylan, seçimden bu yana 4 ayrı parti görevlisinin bölgeye görerek olumsuzlukları yerinde tespit ettiğini, hazırladıkları raporları genel merkeze verdiklerinin kaydetti.

Parti içi tartışmanın taşındığı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İl Başkanı Nazmi Ceylan, şunları kaydetti:

“Sözüm İYİ parti yöneticileri aleyhinde yorum yapanlara : öncelikle parti iç işlerinin böyle sosyal medya aracılığında tartışılmasını tasvip etmediğimi ve doğru bulmadığımı söylemek isterim. Bunu yapanların da İYİ partili olduğunu düşünmüyorum. Ancak yine de onlara bir soru sormak soruya da vicdani ve tarafsız yorum yapmalarını istiyorum. İl Başkanı olarak Ramazan ayında İskenderun’un en lüks ve halka açık bir lokantasında iftar yemeği vererek ilçe başkanlarıyla bir toplantı tertip edildi. Bu toplantıda halkın önünde birbirine ağza alınmayacak küfürler ederek kavga eden ilçe başkanlarına siz olsanız nasıl davranırdınız?  Daha fazla bilgi isteyen olursa özelden yazabilir. Ayrıca seçimden bu yana genel merkezimiz tarafından olumsuzlukları yerinde tespit etmek ve rapor hazırlamak için dört ayrı görevli gelerek raporlarını genel merkeze sunmuştur. İlçe başkanlarının görevlerine son verilmesi tek kişinin kararı değildir.  Raporları inceleyen İYİ parti Genel İdare Kurulunun Kararıdır. Bilgilerinize sunulur.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19