Jandarma komutanının ziyareti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hatay´daki bazı birliklerde denetimde bulundu, vali Rahmi Doğan´ı ve bazı kuruluşları ziyaret etti.

GÜNCEL 14.09.2021 19:21:45 0
Jandarma komutanının ziyareti

 

Antakya/SES
ZiyareteAdana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Hatay İl Jandarma Komutanvekili Albay Recep Cansu, Albay Cüneyt Ağaca ve Albay Şevket Avcı da eşlik etti.
Hatay Valiliğinden ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette vali Doğan, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin´e medeniyetler şehri Hatay´da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Hatay Valisi Doğan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin ve beraberindeki heyet ile birlikte yaklaşan Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Hatay Şube Başkanı Hakan Kokusever ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır´ı, Antakya ilçemiz Kışlasaray Mahallesinde bulunan Muharip Gaziler Derneğinde ziyaret etti. Dernek ziyaretinde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, ´Yakın tarihimize baktığımızda, şüheda diyarı olan Atatürk Türkiye´si üzerinde, küresel güçlerin güdümünde, içeride ve dışarıda oynanmak istenen ve ihanet içeren karanlık oyunların sürüp gittiğine tanık olmaktayız. Bu ihanet odaklarına, olmayan silahlara, terhis edilen askerlere rağmen bu milletin, vatana olan sevdasından ve bağlılığından aldığı manevi güç ve moralle yenilmez olduğunu unutmuşa benzerler. Asker doğup, asker şehit olmayı şiar edinmiş gaziler olarak buradan bir kere daha hatırlatmak isteriz´ dedi' ifadesine yer verildi. Açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanı Çetin de, 'Devlet emrinizde, bizde devlet görevlileri olarak emrinize amadeyiz. Cumhurbaşkanımızın, İçişleri Bakanımızın saygı, sevgi, hürmet ve selamlarını hepinize ayrı ayrı iletiyorum. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, ebediyete kadar dalgalanacak şanlı bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle yad ediyoruz. Şehitlerimizin yolunda bizlerde, yüce milletimiz, devletimiz, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için, şanlı bayrağımızın ebediyete kadar göklerde dalgalanması için bizde, bayrağa sarılmaya hep birlikte hazırız' değerlendirmesini yaptı. Vali Doğan ise şunları söyledi: 'Paşamın bugün ziyaretinde ki temel amacı, sizlerin bir talebi, arzusu var mıdır, onları dinleme arzusu ile geldi.'
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin ve Hatay Valisi Doğan, çarşıda fırıncı esnafını ziyaret edip sohbet etti, şehit J. Uzm. Çvş. Muhammed Sait Çelik´in ailesini ziyaret ederek, Türk Bayrağı motifli Kur-an´ı Kerim hediye etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00