Kabaali görevi bıraktı

Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali 14 yıldır sürdürdüğü görevini sonlandırdığını duyurdu. Kabaali’nin yerine getirilen Mehmet Kahraman görevine başladı.

EKONOMI 5.01.2024 16:52:00 0
Kabaali görevi bıraktı

İskenderun/SES
6 Şubat depreminin yaşam koşullarını ve öncelikleri değiştirdiğini belirten Kabaali, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hem ailesine ve çocuklarına daha fazla zaman ayırmak hem de konserve tavuk üretiminde yeni yatırım planlarını devreye alacak olmalarının görevi bırakma kararında gerekçe oluşturduğunu belirtti.

Görevinden ayrılırken Antakya OSB’yi deprem etkisinin üstesinden büyük ölçüde gelmiş olarak borçsuz bir yapıyla devrettiğini ifade eden Kabaali, şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye'nin en genç OSB başkanlarından biri olarak başladığım ve 14 yıldır sanayicilerimizin teveccühüyle sürdürdüğüm Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. Şehrimizi yerle bir eden, yaşam koşullarımızı ve önceliklerimizi değiştiren deprem dolayısıyla çocuklarıma ve aileme daha fazla zaman ayırmak istiyorum. Ayrıca dünyanın sayılı konserve tavuk üreticilerinden birisi olmayı hedefleyen ve 200 mesai arkadaşımla çalıştığımız şirketimizin, yeni yatırım planlarını devreye alarak, ekonomi ve istihdama daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyorum. Bu nedenlerle Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Asrın felaketi sonrası şehrimize ve sanayicilerimize olan sorumluluğum gereği şehirde kalarak devam ettiğim görevi, Antakya OSB'yi deprem öncesine göre daha fazla istihdam sağlayan, daha çok enerji kullanan, modern idari ve ticari binası ile altyapısını tamamlamış ve deprem etkisinin üstesinden büyük ölçüde gelmiş olarak borçsuz bir yapıyla devrediyorum.”


Anahtar Kelimeler: Kabaali görevi bıraktı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19