Kadın işletmelerine danışmanlık desteği

Kadın İşletme Seminerleri´nin on beşincisi Hatay´da, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Hatayİl Kadın Girişimciler Kurulu´nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

6.05.2017 13:17:45 0
Kadın işletmelerine danışmanlık desteği

 Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyeleri İTSO´da biraraya gelerek Hataylı kadın yöneticilere yönelik yapılacak toplantının hazırlıklarını görüştü.

İTSO´dan yapılan yazılı açıklamada Hatay´da faaliyet gösteren ve kadınlar tarafından yönetilen işletmelere yönelik, ´İşletmenizi büyütmenin anahtarı: Marka Olma Sanatı´ başlıklı seminerde kadın liderler, başarılı bir marka olabilmenin ipuçlarının de ele alınacağı bildirildi.
Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” kapsamında kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerini geliştirmek ve sunulan danışmanlık ve finansman destekleri konusunda bilgi vermek amacıyla ülke genelinde bir dizi seminer düzenleniyor.
Konuya ilişkin İTSBO açıklaması şöyle: 'Bölgedeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin yanı sıra programa dahil olan, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye İş Bankası ve Vakıf Bank temsilcilerinin de katılımıyla 11 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 13:00´de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda hayata geçecek. Katılımın ücretsiz olduğu seminerin ‘´İşletmenizi büyütmenin anahtarı:“Marka Olma Sanatı´´ başlıklı eğitim bölümünde; marka olmanın uzun ve stratejik serüvenin incelikleri anlatılacak. Başarılı marka örnekleri, sıra dışı marka yaratma süreçlerinin de yer alacağı bu bölümde, markanın ayırt edici özelliklerinden renk, isim ve logo hakkında da bazı ip uçlarına değinilecek. Ayrıca kadın girişimci ve yöneticiler, programa özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak işletmelerini analiz ederek gelişim fırsatlarını, güçlü yanlarını ve yönetim becerilerini ölçebilecekleri “İşletme Merceği” hakkında da bilgi sahibi olacaklar. Kadın İşletme Semineri katılımcılara, EBRD´nin küçük işletme destek hizmetlerine ve katılımcı bankaların sunduğu finansal ve diğer ürün ve hizmetlerine de erişim fırsatı sağlayacak. Seminer sırasında kadın girişimciler katılımcı banka yetkilileri ile birebir görüşme imkanı bulabilecek. Ayrıca katılımcılar, bölgedeki diğer kadın girişimci ve yöneticilerle tanışarak ortak bir platformda diyalog geliştirme imkanı elde edecek.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00