Kadınlarda Hatayspor 3-0 yenildi

Kadınlar Futbol 1. Liginde mücadele eden Hatayspor kadın futbol takım, sahasında konuk ettiği 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor karşılaşmasını Kırıkhan´da oynadı.

SPOR 9.05.2022 09:38:00 0
Kadınlarda Hatayspor 3-0 yenildi

Maçta, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ev sahibi Hatayspor kadın futbol takımını 3-0´lık skorla yendi. Bu sonuçla 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, ligdeki puanını 44'e yükseltirken, Hatayspor kadın futbol takımının ise 12 puanı bulunuyor. Ligin A Grubunda lider takım 55 puanla Fenerbahçe olurken, bu takımı 54 puanla Beşiktaş izliyor. Karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor Genel Sekreteri Rahmi Vardı da izledi. 

Kadın futbol takımının süper lige alışmaya çalıştığını belirten HBB Başkanı Savaş, “Kadın futbol takımı ilk kez bu yıl süper ligde mücadele ediyor. Yöneticiler, hocamız ve futbolcular özveriyle çalışıyor. Ekip olarak buraya alışmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl çok daha iyi bir takım olarak lige renk katacağımızı düşünüyorum. Kadınların sahada, tribünde daha fazla yer alması sporu daha güzel hale getirdi. Kadın varsa bereket, huzur ve fair-play oluyor. Stadyumlarda daha huzurlu maç seyrediliyor. Tribünlerde gençlerin, çocukların ve kadınların olması futbola ayrı renk katıyor. Hangi sonuç alınırsa alınsın Hatay şehri takımlarını bağrına basıyor. Sporda kadınların daha fazla yer almasını istiyoruz' değerlendirmesini yaptı. Hatayspor Genel Sekreteri Vardı ise gelecek sezon Hatay´a yakışan bir kadro oluşturacaklarını ve kuracakları kadroyla seneye ligi ilk beşte bitireceklerini ifade etti. Vardı, “Maçları tek bir yerde değil, tüm ilçelerde oynuyoruz. Taraftarlar bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor' diye konuştu. Gelecek sezon değerlendirmesinde bulunan takımın teknik direktörü İlknur Aktaş da, 'Play-out oynayacak olsak da ligde kalacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen bir kadro kuracağız. Gelecek sene taraftarlar bambaşka bir Hatayspor izleyecek' diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: Kadınlarda Hatayspor yenildi

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29