Kadınlardan imza nöbeti

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Temmuz´da HBB Başkanı Lütfü savaş´ın attığı ilk imzayla başlatılan ve Hatay´ın 4´üncü teşvik bölgesinden 5´inci teşvik bölgesine alınmasının talep edildiği imza kampanyası İskender

9.08.2017 10:36:33 0
Kadınlardan imza nöbeti

 

Havuzlu Çarşı´da kurulan HBB´nin imza standını ziyaret ederek dün 10.00 ila 13.30 saatleri arasında destek veren CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk, kampanyayı siyasetüstü bir etkinlik olarak adlandırdı. Selçuk, “Savaşın ortasında kalmış bir Hataylı olarak işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bölgede işsizlik gittikçe artıyor. Bizler Hatay´ın 4. değil 5. Teşvik bölgesinde olmasından yanayız” dedi. Artan göç nüfusu, yüksek işsizlik oranı, daralan ihracata dikkat çeken Nilgün Selçuk, Hatay´ın son yıllardaki kayıplarıyla bir Osmaniye´nin bir Maraş´ın önünde olmadığını vurguladı.
CHP İskenderun İlçe yönetiminden Yılmaz Akbay´ın da eşlik ettiği imza kampanyasına destek çalışmasında Başkan Nilgün Selçuk, imza standının gölge bir noktaya ise izin verilmemesini kınadıklarını söyledi. Ekibin, günlerdir güneşin altında kampanya yürütülmek zorunda bırakıldığını, standın gölge bir noktaya çekilmesine belediye ekiplerinin engel olduğunu belirten Selçuk, bu kampanyanın siyaset üstü bir taleple başlatıldığını ifade etti. Selçuk, “Sayın İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhalefet uğruna bunu yapmamalıydı. Hatta sosyal dokuyu da dikkate alarak, siyasetüstü bu talebe destek vermeliydi” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Kadınlardan imza nöbeti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23