Kaldırım işgallerine ´engellileri engellemeyin´ uyarısı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), engelli vatandaşların kent içindeki günlük yaşamlarını zorlaştıran unsurların önüne geçmek için çalımalarını sürdürdüğü bildirildi.

23.12.2017 09:42:22 0
Kaldırım işgallerine ´engellileri engellemeyin´ uyarısı

HBB´den yapılan yazılı açıklamaya göre, Antakya Tayfur Sökmen Caddesi´nde bulunan işyerlerinin tezgâh ve ürünlerinin kaldırım ve engelli yaya yollarını işgal etmesi üzerine denetim gerçekleştiren HBB zabıtaları, iş yeri sahiplerine uyarıda bulundu.

Dernekten Samandağ´da şube çalışması
Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ali Rıza Tekin ve üyeleri, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir´i ziyaret etti. Nehir, ziyarette Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesinin taleplerini dinledi. Dernek başkanı Tekin, Samandağ´da şube kurmak istediklerini ifade etti ve engelli vatandaşların toplanacağı sosyal etkinlik düzenleyeceği el becerilerini sergileyecekleri ders kurs gibi faaliyetlerin yapılacağı geçimlerini sağlayacak üretimlerin yapılacağı bir merkez talep ettiklerini belirtti ve destek talep etti. Nehir, de engelli vatandaşlara eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımlarının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri, yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve kolaylaştırılması hususu sosyal devlet olmanın gereği olduğunu belirterek, şunları söyledi: 'Engellilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi hususunda toplumun bütün bireyleri katkı sağlamalıdır.Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şubesinin talepleri ile ilgili belediyemizin imkanları çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirileceğiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00