Kampanya birleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Halkı Hakkını İstiyor” teşvik kampanyası ile ilgili basın toplantısını siyasi parti, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Baş

18.08.2017 10:57:10 0
Kampanya birleştirdi

 

Antakya´da dün sabah düzenlenen toplantıya Hatay CHP Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Hatay CHP Milletvekili Serkan Topal, Hatay CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, HBB Genel Sekreteri Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Sait Günal, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Antakya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahsin Kabaali, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü de katıldı.
Toplantıda konuşan CHP Hatay Millet Vekili Mevlüt Dudu,”Bugün yirmi günlük olağanüstü çalışmanın hep birlikte finalini yapıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay ekonomisi üzerine bugüne kadar hiç yapılmamış kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi” dedi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da “İmza kampanyasının finalini Hatay halkı olarak hoşgörü, dayanışma ve birliktelik içinde yapacağız” derken, Saadet Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı Fahri Serdar Özal, “Saadet Partisi olarak hayırlı her işin arkasında olduk. Burada siyasi etiketlerin bir tarafa bırakılması gerekir” diye konuştu. Suriye ve Ortadoğu´daki savaştan sonra Hatay´ın ciddi anlamda teşvik bölgesi olmasına ihtiyacı olduğunun altını çizen Büyük Birlik Partisi(BBP) İl Başkanı Nevin Zeytineli ise Hatay´ın 10 milletvekiline seslendi: “Hatay´ın 10 milletvekiline sesleniyorum. Hatay´ın 5´inci teşvik bölgesi olması için lütfen gücümüze güç katalım ve projeyi hayata geçirelim.”
Hatay´ın eski milletvekili ve bakanları Nihat Matkap ile Fuat Çay´ın da destek çağrısı yaptığı toplantıda Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, “Hatay Türkiye´nin en güzide ili. Gerçekten de seçilmişi ve atanmışı için de görevleri açısından hem sıkıntılı hem zorlanabilecek illerden biridir” ifadesini kullandı. Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri de şunları söyledi: “Şuanda 4´üncü teşvik bölgesinde olmasına rağmen 5´inci teşvik bölgesindeki illerden daha geri durumdadır. Bunun içinde imza kampanyası ile sesimizi duyurmak istiyoruz.”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak imza kampanyasına destek olduklarını belirten Başkan Levent H. Yılmaz, gidilmesi gereken tüm yollara yönetim olarak gideceklerini vurguladı.


Anahtar Kelimeler: Kampanya birleştirdi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00