Kampta 2 hazırlık maçı

Spor Toto Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum´da yaptığı kampla sürdürüyor.

SPOR 20.07.2022 17:07:43 0
Kampta 2 hazırlık maçı

Akın Bodur/İskenderun

 Erzurum kampında günde çift idman yapan Atakaş Hataysporlu futbolcular, çift kale maç, güç çalışması da yapıyor.
Atakaş Hatayspor, Erzurum kampında iki hazırlık maçı oynadı. Atakaş Hatayspor,Çaykur Rizespor´la oynadığı hazırlık maçını 1-3 yenilirken, Erzurumspor maçzını ise 1-0 kazandı. Atakaş Hatayspor´un Erzurum ka;şısında galiep geldiği maçta golü Ayoub El Kaabi kaydetti.

Kaan, Atakaş Hatayspor´da
Geçe sezon Adana Demirspor forması giyen sol bek Kaan Kanak, Atakaş Hatayspor´la anlaştı. Kaan, Atakaş Hatayspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hatayspor´dan yapılan açıklamada, 'Erzurum´da, kamp yaptığımız otelde gerçekleşen imza törenine onursal başkanımız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, başkanvekillerimiz Mustafa Özat ve Aydın Toksöz, genel sekreterimiz Rahmi Vardı ve altyapı, yönetim koordinatörümüz Mithat Baklacı katıldı. Kaan Kanak´a hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz' ifadesine yer verildi.
Atakaş Hatayspor´un yeni transferi Kaan Kanak, Acıbadem Sağlık Fulya Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçttikten sonra, Erzurum kampına katıldı ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

Hatayspor´a sportif direktör
Atakaş Hatayspor, kulübün sportif direktörlük görevine Taner Savut´u getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Erzurum´da kamp yaptığımız otelde düzenlenen imza törenine onursal başkan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, başkanvekillerimiz Prof. Dr. Mustafa Özat ve Aydın Toksöz, genel sekreterimiz Rahmi Vardı ve altyapı, yönetim koordinatörümüz Mithat Baklacı katıldı. Taner Savut´a yeni görevinde başarılar dileriz' ifadesine yer verildi.
İzmirli olan Atakaş Hatayspor Sportif Direktörür Savut, futbola İzmirspor´un altyapısında başladı. Fenerbahçe, Göztepe, Siirt Jetpa Spor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynadı ve yaklaşık 500 resmi maça çıktı. Sportif direktörlük görevlerini de 7 sezon (5 sezon Alanyaspor, 2 sezon Manisa Futbol Kulübü´nde) sürdürdü.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00