Kampta hazırlık sürüyor

Spor Toto Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdürüyor.

SPOR 6.07.2022 15:47:03 0
Kampta hazırlık sürüyor

Akın Bodur/İskenderun

27 Haziran Pazartesi günü başlayan Erzurum kampındaki Yüksek İrtifa Kamp A. Hatayspor Erzurum kampında, pas, top kapma, dar alan çalışması ile şut çalışması yaptı, çift kale maç oynadı. Teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde sezon hazırlığını sürdüren A. Hatayspor, yaklaşık birbuçuk saat süren antremanlarda futbolcuların taktiklerinin geliştirmesine de çalışıyor.

4 futbolcu ayrı çalışıyor
Süper Lig takımı A. Hatayspor´da kampta antremanlara El Kaabi, Saba Lobjanidze, Ayoub ve M. Kamara da katılıyor. Bu dört futbolcu zaman zaman ayrı çalışma yapıyor. Antremanlar sabah daha çok ısınma ardından da dar alan ve pas çalışması yapılıyor. Hataysporlu futbolcular, Erzurum kampında ağırlık ve güç geliştirme çalışması da yapıyor.

Aabid, A. Hatayspor´da
A. Hatayspor´un eski futbolcusu Rayane Aabid, bir sezon ayrılık sonrası yeniden tıkama katıldı. Erzurum kampına katılan Rayane Aabid, 'Ait olduğu yerdeyim' açıklamasını yaptı. Hatayspor´dan yapılan açıklamada ise futbolcu Aabid 'Hoş geldin evine kaptan' ifadesiyle karşılandı ve takıma çok şey katacağına inanıldığı belirtildi.
Öte yandan Hatayspor´da iki sezon forma giyen eski kaptan Mame Diouf ise, yeni sezonda Spor Toto 1. Ligi´nde oynayacak Samsunspor´a transfer oldu. Samsunspor´da, Hatayspor´un eski futbolcularından Yusuf Abdioğlu da bulunuyor.

Süper Ligde fikstür çekildi
Spor Toto Süper Ligin fikstürü çekildi. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Ligde 2022-2023 sezonu maçlarının 5 Ağustos tarihlerinde başlayacağını duyurdu. Süper Lig´de sezon 28 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.
Hatayspor, sosyal iletişim sitesinden fikstür öncesi yaptığı paylaşımda, '2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi, 4 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00´da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri´nde yapılacak. Fikstür çekimi, beIN SPORTS Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak' açıklamasını yaptı.
Yapılan fikstür çekimine göre, A. Hatayspor sezonun ilk haftasını ´Bay (dinlenen takım) olarak geçirecek. Sezonun ilk maçını ise ikinci hafta deplasmanda Trabzonspor ile oynayacak. A. Hatayspor, ligin 11. hafta sahasında Beşiktaş´la, 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe´yle ve son hafta ise deplasmanda Galatasaray´la maç yapacak.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25