Kanaat önderlerinin ziyareti

Antakya Musevi Cemaati Vakfının Başkanı Şaul Cenudioğlu, Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Fadi Hurigil, Ortodoks Kilisesi Ruhani Reisi Dimitri Dogum, Katolik Kilisesi Ruhani Reisi Domenico Bertogli, Protestan Kilisesi rahibi Yakup Chang, Vakıflı

GÜNCEL 6.12.2018 10:21:37 0
Kanaat önderlerinin ziyareti

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, konuklarını makamında kabul eden vali Doğan, Hatay´ın tarih boyunca farklı inanç ve kültürlere ev sahipliği yapmasının getirdiği en önemli zenginliğin toplumsal hoşgörü olduğunu ifade etti ve bu iklimin yaşatılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Doğan, 'Bu müstesna güzelliğin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Hataylı hemşehrilerimiz arasındaki güçlü bağlar sayesinde korunacağına, daha da güçlendirilerek gelecek nesillere aktarılacağına, ilin tüm dinamikleriyle birlikte gayret gösterileceğine inanıyorum' dedi. Kanaat önderleri de vali Doğan´a kabulündün dolayı teşekkür etti ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hatay Valisi Doğan, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şube Başkanı Ayşe Sürer ve beraberindeki heyeti de kabul etti. Ziyarette konuşan Doğan, 'Milletimizin her ferdi gerektiğinde vatanı ve milleti uğrunda şehit olmayı en yüce makam olarak kabul eder. Milletimizin aydınlık geleceği ve mukaddes değerlerimiz için sizler de en değerli varlıklarınız olan eşinizi, oğlunuzu, babanızı, kardeşinizi şehit verdiniz. Emin olunuz ki, şehit düşen evlatlarınız yalnız sizlerin değil tüm milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Devlet olarak bizim görevimiz, şehitlerimizin bizlere emaneti olan sizlere karşı vazifemizi eksiksiz yerine getirmektir' eğerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57