‘Kapı altından bildiri´ uyarısı

31 Mart seçimlerinde İskenderun İttifakı sloganıyla yola çıkan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, seçim sabahına kadar hakkında öne sürülebilecek iddialara inanılmamasını istedi, kapı altından dağıtılabilecek bildiri u

SİYASET 21.03.2019 10:42:03 0
‘Kapı altından bildiri´ uyarısı

Nesrin Geyik/İskenderun

Aslan, Seçim gününe kadar duyduğunuz ne varsa direk beni arayın” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 3.kez Hatay´da miting programlasını ise ‘demekki durum iyi değil´ şeklinde yorumladı.
Geçmiş dönem seçimlerinde ev ve işlerininin kapılarına bırakılan bildirilerle seçimin kaderinin belirlenmeye çalışıldığı İskenderun´da bu yöndeki bir uyarı bu kez DP adayı Mete Aslan tarafından dile getirildi. Dumlupınar Mahallesi´nde gerçekleştirdiği mitingde katılımcılara seslenen Aslan, “Sizlerden ricam seçim sabahına kadar hakkımızda duyduğunuz ne varsa direk beni arayın. Telefon numaramı her yerde veriyorum. Seçim sabahı da kapınızın altından bildiri dağıtırlarsa inanmayın. Biz bu seçimi almak için girdik ve alacağız” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanı Hatay´ı sevdi”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın üçüncü kez Hatay ziyareti gerçekleştirmesinin beklendiğini sözlerine ekleyen Aslan, şu değerlendirmeyi yaptı: “ketlerde veya kamuoyu araştırmalarında durum iyi değil. İktidar partisini arkamıza aldık cümlelerinin karşılığı var mı yok mu son 5 yılda gördünüz. İktidar partisinin belediye başkanını da denediniz. Ondan önce de CHP´li başkan denemiştiniz. Ankara´dan gönderilen dayatma adayların İskenderun´a ne vereceğini sanıyorsunuz. Dumlupınar ile Kocatepe mahallelerinin sınırlarını bilmezler kalkmışlar boyalı kağıtlarla proje anlatıyorlar. Biri fabrikatör biri doktor. Herkes kendi işini yapsın. Ben ne demir üretirim ne de doktorluk yapamam. Ama belediyeciliği iyi bilirim. İskenderun´un 5 yıl daha kaybetmesine izin vermemeliyiz. Çekileceğim yönündeki iftira ve yalanları tutmadı. Şimdi başka yalanlarla sizleri kandırmaya çalışıyorlar. Mete Aslan bir oy bile alacağını bilse yine de çekilmeyeceğini bilsinler. Yetki ve sorumluluk kimdeyse gider diretiriz. Yapmazlarsa kimse kusura bakmasın ben İskenderun Belediyesi olarak girerim o sorunu çözerim. İskenderun halkının bir sorunu olduğunda yetki kimin diye uğraşacak vaktimiz yok. Bana kavgacı diyorlar. Evet İskenderun için kavga ederim. İttifaklar kurup İskenderun ile dalga geçenlere karşı İskenderun ittifakını kurduk. Gelin bu Ankara´ya bir ders verin. Bir dahaki seçimlerde İskenderun´u yok sayamayacaklarını görsünler.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00