“Kapımız da gönlümüz de hep açık olacak”

Saadet Partisi (SP) Payas Belediye Başkan adayı Recep Baysal, “Ulaşılamayan bir belediye başkanı olmayacağız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık olacak” dedi.

SİYASET 26.03.2019 10:44:58 0
“Kapımız da gönlümüz de hep açık olacak”

İskenderun/SES

Seçim çalışmaları kapsamında İstiklal Mahallesi Değirmen Çarşı´da seçmenle gerçekleştirilen buluşmada konuşan Recep Baysal, geçen seçimde yüzde 32 oranında oy aldıklarını, buna karşın başka bir partiye katılacakları yönünde iddialarla karşı karşıya bırakıldığını hatırlattı. Meşaleler ve sloganlar eşliğinde yaptığı konuşmada Baysal, “Burada belediye çalışanları veya fabrikası tarafından zorla mitinge getirilen insanlar yok; cesur yürekli ve gönüllü insanlar var. Biz projelerimizi postayla, kargoyla göndermiyoruz. Ev ev geziyoruz, vatandaşımızın gülen yüzünü görmek ve yüzünü güldürmek için geliyoruz. Biz, ulaşılamayan bir belediye başkanı olmayacağız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık olacak” diye konuştu. 5 yıl süresince hizmetlerin aksatıldığını, ancak seçim takvimiyle birlikte gerçekleştirilemeyecek vaatleri eleştiren Baysal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “5 yıldan beri masal dinliyorduk. Hizmet vermemek için her belediye diğerini suçluyordu. Şu anda son bir aydan beri gece gündüz yapılan çalışmalar var. Madem şimdiye kadar size hizmet yaptırtmıyorlardı, peki şimdi mi izin verdiler. Biz seçimden seçime hizmet etmeyeceğiz. Seçimleri kazanmak için akıl almaz vaatlerde bulunmayacağız. Seçimleri kaybedeceğini anlayınca, ‘İhtiyacı olanlara ev vereceğiz, bize gelin başvurun´ diye kimseyi kandırmayacağız.”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Yıldız da Payas´ın belediyecilik hizmetlerinden gerektiği gibi yararlanamadığını ifade etti. SP GİK üyesi Necmettin Çalışkan ise ekip olarak Payas´ın sorunlarını sözmeye geldiklerini söyledi. Çalışkan şunları söyledi: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gidilmedik ev sıkılmadık el bırakmadan zafere koşacağız. Payas, Recep Baysal ile gerçek anlamda hizmete kavuşacak. Seçimleri ülkenin ölüm kalım savaşı gibi gösterenlere bakmayın. Bu bir yerel seçimdir. Payas halkı kardeştir. Bu güne kadar kardeşçe yaşadı bundan sonra da kardeşçe yaşayacaktır. Biz herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Ayrıştırmayacağız.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00