Kapruz yerine Mursaloğlu

CHP İskenderun gençlik kollarına yeni yönetim Hurşit Mursaloğlu başkanlığında atandı.

SİYASET 4.04.2018 09:18:57 0
Kapruz yerine Mursaloğlu

Akın Bodur/İskenderun
CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı ve kurultay delegesi Cem Karpuz´un, partisinin tüzük kurultayı sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşım üzerine yaşadığı baskılarla görevlerinden istifa etmesi üzerine gençlik kollarına yeni başkan atandı. Karpuz´un yerine CHP Genel Merkezi tarafından Hurşit Mursaloğlu atandı. Karpuz´un kurultay delegeliğinden istifası üzerine yedek üye olmadığı için boşalan delegeliği atama yapılamadı ve yapılacak CHP kurultaylarında Hatay bir eksikle temsil edilecek.
Hurşit Mursaloğlu başkanlığındaki CHP İskenderun Gençlik Kolları yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Yalçın (sekreter), Özge Çankaya (basın ve halkla ilişkiler), Fırat Çıkan (STK ve sendika), Sercan Gönüllü (eğitim sekreteri), Baran Ök (üniversite sorumlusu), Ümit Yanmış (sayman), Sinem Şişli (sosyal projeler sorumlusu), Murat Demir (eylem ve etkinlik), Alkan Köybaşı (örgüt ve örgütlenme), Mustafa Mil (1. bölge sorumlusu), Mehmet Oral (2. bölge sorumlusu), Taylan Çiçek (3. bölge sorumlusu), Hasan Tunç (bilişim sekreteri) ve Ece Melis Demir (hukuk ve seçim işleri).
İskenderun CHP Gençlik Kolları yönetim kurulundan yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayız. Hedefimiz laik ve çağdaş cumhuriyete hizmet edip, 2019 sürecinde yerelden genele iktidar olmaktır.B u yolda kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkese kucak açarak ve millete hizmet etmek için bu onurlu göreve getirildik. CHP 4. kurultayında kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk tarafından belirtilen ´Ulusa hizmet yolunda bütün varlığımızla çalışmak, parti üyelerinin bozulmaz andıdır.´ ilkesine sahip çıkarak sokak sokak çalışacağımızı belirtiriz. Başta İlçe başkanımız Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi olmak üzere il başkanımız Servet Mullaoğlu ve yönetimine, il gençlik kolları başkanımız Ali Kemal Kazar ve yönetimine, her konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Hatay milletvekilimiz Mevlüt Duda´ya teşekkür ederiz. Bizden önce bu görevi üstlenmiş önceki dönem başkanımız, değerli dostumuz Cem Karpuz´a da verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, birlikteliğimizin ve her zaman omuz omuza mücadele içinde olduğumuzu belirtir, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz'




Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19