Karaağaç: 1- Armutlu Spor: 0

Hatay Amatör Ligi

SPOR 28.11.2019 10:37:02 0
Karaağaç: 1- Armutlu Spor: 0

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Amatör Süper Liginde mücadele eden takımlar arasında bulunan Arsuz Karaağaç Spor, Armutlu Spor´u 1-0 mağlup etti. Defne Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada sahadan üç puanla ayrılan Karaağaç Spor, ligdeki puanını 21´e yükseltti ve gol averajıyla Samandağ Gençlerbirliği Spor´un ardından 4. sırada yer alıdı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği, ise Kırıkhan Spor´u 3-0 mağlup ederek, ligdeki çıkışını sürdürdü. Samandağ Gençlerbirliği Spor´u galibiyete taşıyan golleri Gökhan Aydıngül, Koray Filizaoğlu ve Yusuf Orur attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor ligdeki puanını 21´e çıkararak, 3. sırada yer aldı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Belediye Spor ise Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor´a 8-0 mağlup oldu. Dörtyol Belediye Spor´un, son haftalarda aldığı başarısız sonuçların, taraftarı kaygıya sürüklediği belirtildi.
Hatay Süper Amatör Liginde oynanan diğer karşılaşmada ise Kırıkhangücü Spor, sahasında konuk ettiği Samandağ Spor´a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Samandağ Spor, ligde topladığı 21 puan ve gol averajıyla 5. sıraya geldi.
Defne 2013 Spor ile Körfez İskenderun Spor´un küme düştüğü Hatay Amatör Süper Liginde, puan durumu şöyle oluştu:
Dursunluspor: 25 puan
Nişrinspor: 23 puan
Samandağ Gençlik Spor: 21 puan
Karaağaçspor: 21 puan
Samandağspor: 21puan
Armutluspor: 19 puan
Gözcülerspor: 15 puan
Kırıkhanspor: 14 puan
Ekincispor: 14 puan
Kırıkhan Gençlik: 9 puan
Dörtyol Belediye Spor: 6 puan
Öte yandan Dörtyol Belediye Spor´un bazı taraftarı, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin´in iyi bir yönetim oluşumu girişimini desteklediklerini belirtti ve Keskin´in devre arasından yararlanarak iyi bir yönetim ve futbolcu takviyesi yapılmasını istediklerini belirterek, aksi durumda takımın küme düşeceğini ifada etti.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Gençlik, Dörtyol Esnaf Spor´u 2-1´lik skorla mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahada oynanan karşılaşmada, Meydan Spor´un gollerini Emre Turhan ve Hakan Kaya atarken, Dörtyol Esnaf Spor´un golünü ise Ali kaydetti. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor, ligde topladığı 22 puanla grupta ikincisi olurken, haftayı galibiyetle kapatan İskenderun Meydan Gençlik de puanını 16´ya çıkararak, 5. sıraya yükseldi.
Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda lider olan İskenderun Yıldız Spor, yarın İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında Üzümdalı Gençlik Spor´la karşılaşacak. İskenderun Yıldız Spor 24 puanla liderken, Üzümdalı Gençlik Spor ise 17 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, aynı kentin takımı olan İskenderun Sakarya Spor´u 4-0 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrılarak, ligdeki puanını 13´e çıkardı. Karşılaşma, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynandı.Grupta İskenderun Efsane Spor 15 puanla lider durumda bulunurken, Erzin Gökdere Spor ise 14 puan ile ikinci sırada, bu takımı 12´şer puanla Arsuz İlk Adım Spor ve Narüzü Gençlik ve 10 puanlı Azganlık Spor takip ediyor.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle:
İskenderun Sarıseki Spor: 1- Erzin Göndere Spor: 3
Dörtyol Spor: 0-Nardüzü Gençlik: 1
Bekbele Spor: 3-Arsuz ilk Adım Spor: 3.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23