Karaağaç 30 puana ulaştı

Hatay Amatör Ligi

SPOR 21.12.2019 09:20:13 0
Karaağaç 30 puana ulaştı

İskenderun/SES

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentleri ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla sürüyor.

Samandağ Kırıkhan´dan galibiyetle döndü
Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Samandağ Gençlerbirliği Spor, Kırıkhan Gücü Spor´u yendi ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Kırıkhan Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Koray Filazioğlu ve Sezer Çelik kaydetti. Samandağ Gençlerbirliği Spor, Kırıkhan deplasmanında elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 31´e yükselterek grup ikincisi oldu.
Ligde oynanan diğer karşılaşmasında ise Dursunlu Spor ile Armutlu Spor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Dursunlu Spor ligdeki puanını 30´a, Armutlu Spor´da 24´e yükseltti.

Hatay Süper Amatör Ligi takımlardan Arsuz Karaağaç Spor, sahasında konuk etitği Ekinci Spor´u 3-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemleri Ali Taşan, Erdal Turunç ve Muhammet Solakoğlu´nun yönettiği karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Oğuzhan Sevlim, Akan Karasu ile Anıl Şamioğlu kaydetti. Bu sonuçla Karaağaç Spor ligdeki puanı 30´a yükseltti.
Karaağaç 30 puana ulaştı
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden 30 puanlı takımlardan gol averajıyla Dursunlu Spor üçüncü, Arsuz Karaağaç Spor dördüncü, Samandağ Spor´da beşinci sırada yer aldı.

Lider Yıldızspor oldu
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda lider durumda bulunan İskenderun Yıldız Spor, son karşılaşmada Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 7-1 mağlup etti.
Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor, her iki yarıda atılan gollerle Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 7-1 mağlup etti. İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Halim Baykuş (2), Halis Aktuğ (2), Muhammet Ekmen (2) ile Ömer Şimşek attı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını
36´ya yükseltti ve grupta liderliğini sürdürdü. Kaan Temzilik Antakya Spor ´un da 12 puanı bulunuyor.

Kayra, grup ikincisi
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, son aldığı karşılaşmanın ardından 30 puanla ligin ikinci sırasına yerleşti. Samandağ Stadında yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Samandağ Cilli Gençlik Spor´u Ali Baltacıoğlu, Tayyip Güler, Zekayi Kel ile Bestami Dönmez´in attığı gollerle 4-2 mağlup etti.
31 puanlı grup lideri Maşuklu Spor´un 1 maç fazlası bulunurken, 30 paunlı İskenderun Kayra Spor ikinci sırada yer alıyor.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00