Karaağaç çıkışını sürdürüyor

Hatay 1. Amatör Küme U-19 Ligi´nde karşılaştılar… Karaağaç Spor: 7-Kayra: 0

6.10.2017 10:05:59 0
Karaağaç çıkışını sürdürüyor

Hatay 1. Amatör Küme U-19 Liginde mücadele eden Karaağaç Spor, çıkışına devam ediyor. Ligin ikinci haftasında İskenderun Kayra Spor´u kendi sahasında ağırlayan Karaağaç Spor, rakibini 7-0 mağlup etti ve zirve yolunda ilerledi.
Arsuz Karaağaç Belediye sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Sergen Gençoğlu, Adem Uyanık ile ÖmerKama´nın yönettiği karşılaşmada Karaağaç Spor´a üç puan kazandıran golleri Kaan Datçelik (2), Oktay Zorlu (2), Can Mert Kısaçam (2) ile Onur Bağır attı. Karaağaç Spor oynadığı iki karşılaşmada 2 galibiyet elde etti ve puanını 6´ya yükseltti.

Arsuz İdmanyurdu: 5- Belen Belediye: 2
Hatay 1. Amatör Küme U-19 Ligi B Grubunda mücadele eden Arsuz İdmanyurdu ise Belen Belediye Spor´u 5-2 mağlup etti. , İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşma öncesinde düzenlenen törenle kupa da verildi. Geçen yıl grubunda şampiyon olan Arsuz İdmanyurdu takımı, şampiyonluk kupasını karşılaşma öncesi yapılan törenle aldı. Kupayı Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik verdi. Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Ertan Emiroğlu, Murat Yurttaş ile Ali Eren Aydın´ın yönettiği karşılaşmada Arsuz İdmanyurdu takımının golerini Abbas Mert Ünal (2), Onur Yakın, Mustafa Kurbalı ile Emir Kırmızı att. Belen Belediye Spor´un gollerini ise Hasan Serhat Sarı ile Enes Ergen kaydetti. Arsuz İdmanyurdu, oynadığı iki maçta iki galibiyet alıp, puanını 6´ya çıkarttı.

İskenderun belediye: 3- Payas Spor: 1
Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Payas Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 3-1 mağlup etti. bu galibiyetle ligdeki puanını 6´ya yükseltti. Hatay bölgesi hakemlerinden Musa Şamverdi, Mehmet Yılmaz ile Tülay Ardıç´ın yönettiği müsabakada İskenderun Belediye Spor´a üç puan getiren golleri 17. dakikada Aydın Işık, 40. dakikada Fırat Kaya ile 70. dakikada Cemil Ersöz attı. Payas Spor´un golünü 90. dakikada penaltıdan Yasin Çelik kaydetti.

U-14 Ligi
Hatay amatör Küme U-14 Ligi C Grubunda mücadele eden Arsuz İlk Adım Spor, İskenderun Yükseliş Koleji takımını 2-0 mağlup etti. Arsuz Karaağaç Belediye Tesislerinde oynanankarşılaşmayı Bekir Metli yönetti. Karşılaşmada Arsuz İlk Adım Spor´un gollerini Burak Duraltı ile Engin Şimşek attı. Arsuz İlk Adım Spor bu galibiyetle puanını 10´a yükseltmiş oldu.
Aynı gurupta mücadele eden Karaağaç Spor, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan maçtaa Hatay Kartal Spor´u 6-1 mağlup etti. Hatay bölgesin hakemlerinden Mehmet Nur´un yönettiği karşılaşmada Karaağaç Spor´a galibiyet getiren golleri Enes Alkaç (2), Emir Göl (2), Kerem Kök ile Barış Zorlu attı. Karaağaç Spğor U-14 takımı, bu galibiyetle puanını 10´a çıkardı.
Hatay Amatör Küme U-14 Liginde mücadele eden Arsuz Gözcüler Spor da, Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımını 3-2 lendi. Arsuz Karaağaç Belediye sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Aydın Dayanır yönetti. Maçta, Arsuz Gözcüler Spor´a galibiyet getiren golleri Dinçer Deşlioğlu (2) ile Ali Yahya Ulus attı. Arsuz Karaağaç Spor 1967  takımının golleri de Abdullah Horoz (kendi kalesine) ve Furkan Altay kaydetti.
Ligde oynanan diğer karşılaşması ise Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerinde yapıldı. Bu maçta Arsuz Umut Gençlik Spor, İskenderun Kayra Spor´u 1-0 mağlup etti.
Hatay Amatör Küme U-14 Ligi C Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Hatay Kartal Spor´u 6-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinde Mehmet Nur´un yönettiği karşılaşmada Karaağaç Spor´a farklı galibiyet getiren goller, iki yarıda da atıldı. Karaağaç Spor´un gollerini Enes Alkaç (2), Emir Göl (2), Kerem Kök ile Barış Zorlu atttı.
Karaağaç Spor U-14 takımı, aldığı bu farklı galibiyetle puanını 10´a yükseltti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57