Karaağaç Nevşehir kampında

Bu yıl ilk kez Bölgesel Amatör Lig BAL´de mücadele edecek Arsuz Karaağaçspor takımı, ilk kampı için Nevşehir´e uğurlandı.

12.08.2017 08:25:45 0
Karaağaç Nevşehir kampında

 

28 kişilik bir kafile ile kampa gideceklerini ve güçlü bir takım kurduklarını anlatan Arsuz Karaağaçspor Genel Koordinatörü Murat Arslan, 'Karağaaçspor, Arsuz Halkı için yeni bir lig yeni bir heyecan. Bugün kampa gidiyoruz. Nevşehir´de 12 günlük bir kamp dönemimiz var. Çocuklarımızın güçlenmesi ve lige hazırlanması için bu çok önemli bir süreç” dedi. Arslan, kampın 12 gün süreceğini belirtti.
Karaağaçspor İdari Menajeri Nurettin Yüksel de futbol adına herkeste heyecan uyandıracak bir takım oluşturduklarını ifade ederek, Arsuz ve Karaağaç Halkını yeni bir ligin beklediğine değindi ve 3. Lige yükselmek için ligde kıyasıya mücadele edeceklerini kaydetti. Transfer edilen Nijeryalı iki futbolcu Ossi ve Roland da takımın kamp kadrosunda bulunuyor.

“Karaağaçspor, fırtına gibi esecek'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaçspor takımını kampa hareket öncesinde ziyaret ederek Futbolcularımızın hepsinin gelecekte çok iyi işlere imza atacaklarına ve iyi yerlere geleceklerine de inanıyorum' dedi.
Kulüp yönetimi ve sporcularla biraraya gelen Başkan Culha, bir süre sahada topa vurduktan sonra “İşi uzmanlarına bırakacaksınız' diyerek topu sporculara bıraktı.
Futbol adına oldukça verimli bir toprak olan Karaağaç´tan ulusal ve uluslararası düzeyde futbol oynayacak pek çok sporcunun yetişeceğine inandığını söyleyen Başkan Culha, 'Arsuz Karaağaçspor, profesyonel liglerde oynamaya hazır. Gerek futbolcu kadrosuyla, gerek bu güzelim tesisi ve sahasıyla bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine dair inancım çok yüksek. Burada yönetici arkadaşlarımızı da kutluyorum. Çok büyük bir özveri ve çalışmayla profesyonel bir takım oluşturdular ve bu takımın güçlü olması için yurtdışından transfer ettikleri futbolcular da var. Çok iddialı bir şekilde sahaya inecekler bu sezon. Bugün sporcularımızı Nevşehir´e kampa gönderiyoruz. 12 gün sürecek bir kamptan sonra, takımımız Eylül ayında başlayacak olan ligde fırtına gibi esecek” diye konuştu.

Karaağaç´ın her zaman olduğu gibi futbol arenasında hak ettiği yeri alacağını da vurgulayan Culha, konuşmasını şöyle sürdürdü “İnşallah ulusal ve uluslararası düzeyde futbol oynayacak pek çok sporcumuz buradan çıkacaktır. Ben şimdiden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum, yönetici arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Futbolcularımızın hepsinin gelecekte çok iyi işlere imza atacaklarına ve iyi yerlere geleceklerine de inanıyorum.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23