Karaağaç sahilinde atık temizliği

İskenderun´da özel eğitim veren Bahçeşehir koleji ve Arsuz Belediyesi işbirliğiyle Karaağaç halk Plajında kıyı temizliği yapıldı.

GÜNCEL 5.11.2019 10:35:31 0
Karaağaç sahilinde atık temizliği

Nesrin Geyik/İskenderun

 Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in de katıldığı etkinlitle, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve daha temiz bir dünya için Karaağaç Halk Plajı´nda yapılan kıyı temizliğinde öğrenci ve aileleri ie öğretmenler, kıyıya vuran atıkları topladı.
Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Özel İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan, 'Kolej olarak sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Bu anlamda da öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenecekleri bilincindeyiz. Velileri, anne-babaları da bu işe yönlendirerek çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını sağlıyoruz. Bunlardan biri de kıyı temizliğiydi. Bugün Türkiye genelinde, Bahçeşehir kolejlerinin olduğu sahillerde kıyı temizliği var. Biz de Arsuz Karaağaç Plaj sahilini temizlik bölgesi olarak seçtik. Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in de desteği oldu. 100´e yakın öğrenci ve velilerimizle buradayız. Bu çalışmamız devam edecek, sezon başlamadan önce, Nisan-Mayıs ayında yine kıyı temizliğimiz olacak. Doğaya, hayvanlara, ihtiyaç sahiplerine ilişkin sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek' değerlendirmesinde bulundu.
Bahçeşehir kolejinin, okul kampüslerinin bulunduğu ülkenin Rize´den Hatay´a kadar kıyılarında çevre kirliliğine dikkat çekmek ve daha temiz bir dünya için 8 bin 333 kilometre olan kıyılarda ülkenin en büyük kıyı temizliği hareketini gerçekleştirildiği ifade edildi. Proje kapsamında Arsuz´un Karaağaç mahallesi sahilinin seçildiği belirtildi. Etkinliğe katılanlardan kolejin ortaokul öğrencisi Derin Özer, etkinlikle, deniz kirliliği, deniz ve çevre temizliği konusunda bilinç kazandırmanın amaçlandığını ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00