Karaağaç U 15, şampiyon oldu

Amatör Küme Gençler Ligi

SPOR 7.03.2019 10:21:56 0
Karaağaç U 15, şampiyon oldu

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Amatör Küme maçları sürüyor.
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 15 kategorisinde Karaağaç Spor, Kırıkhan Belediye Spor´u 2-1´lık skorla yendi. Madenboyu sahasında oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor, Kırıkhan Belediye Spor´u 2-1 mağlup etti. Karaağaç Spor, play-off´ta oynadığı karşılaşmalarda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu ve Hatay´ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.
Karaağaç Spor U 15 takımı, play-off karşılaşmalarında grubunu 7 puanla ve lider olarak tamamladı. Hatay´ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan bir diğer takım olan Reyhanlı Belediye Spor´un da 6 puanı bulunuyor.
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 15 kategorisindeki Reyhanlı Belediye Spor-İskenderun Kartal Spor maçı, Antakya Nazım Koka sahasında oynandı. Karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor, her iki yarıda atılan gollerle İskenderun Kartal Spor´u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla Reyhanlı Belediye Spor U 15 takımı, Türkiye şampiyonasında Hatay´ı temsil etmeye hakkı elde etti.
Karaağaç Spor yönetimi de U 15 takımındaki futbolcularını kutladı. Ligde güzel bir süreç geçirdiklerini ifade eden kulüp yönetimi, kulüpler arasında zorlu bir mücadelenin yaşandığını ve takımlarının şampiyon olarak grubu tamamlayıp, Hatay´ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan iki takımdan biri olduklarını ifade etti.

Kırıkhan´ın iki takımı Türkiye şampiyonasında
Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 19 kategorisinde grubunda şampiyon olan takım Kırıkhan Spor oldu. Kırıkhan Spor yönetim kurulu üyesi Gülcan Polat, kulüpünün U 19 ve U 17 takımının şampiyon olmasını ve Türkiye şampiyonasında ili temsil edecek olmasını kutlayıp, iki takıma yemek verdi. Kırıkhan´daki Çakırhan restoranttaki yemeğe, Kırıkhan Spor U 19 ve U 17 takımın futbolcuları ve teknik heyeti de katıldı. Kırıkhan Spor U 17 takımı, 10 puanla Hatay şampiyonu olurken, Samandağ Spor da 8 puan ile ikinci olmuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04