Karaağaç sahil yürüyüş yolu sona yaklaştı

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HATAY 3.02.2023 15:52:00 0
Karaağaç sahil yürüyüş yolu sona yaklaştı

Arsuz Belediyesi’nin Karaağaç Mahallesinde sahil kıyı şeridinin tamamını halkın kullanımına açmak amacıyla başlatılan Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu projesinin 2. etap çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarını inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, projenin planlanan bölümünün sonuna gelindiğini , 3. Etap hazırlıklarını başlatacaklarını belirtti. 

Yürüyüş yolunda yapımı tamamlanan çelik konstrüksiyon yaya köprüsünün mozaik taşlarla kaplanmasıyla daha önceden sazlıklarla kaplı olan dere yatağının estetik bir görünüme kavuştuğunu kaydeden Başkan Asaf Güven, “Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolumuzun büyük bir kısmını, yani planlanan kısmını neredeyse tamamladık. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda planladığımız 2. Etap çalışmalarının ardından 3. Etap çalışmalarımız için de hazırlıklara başladık” dedi. 

Özellikle gece yürüyüşleri için enerjisini güneşten alan aydınlatma direklerinin takıldığını, çöp bidonları ve oturma gruplarının büyük bir bölümünün yerleştirildiğini ifade eden Başkan Güven, şu değerlendirmeyi yaptı: “Vatandaşlarımızın aileleri ile güzel vakit geçirmeleri, istedikleri yerde denize girmeleri ve sahil kıyı şeridini kullanmaları, yürüyüş yapmaları açısında gerçekleştirilen bu projemizde amacımız yaza doğru planladığımız kısmın tamamlanması. Tabiki 2. etap çalışmaları bitince sona ermiş olmayacak. Üçüncü etap çalışmalarını da imkânlarımız doğrultusunda programlamaya çalışacağız. Arsuzumuz’da en güzel ve en iyi hizmetleri gerçekleştirmek adına çalışmalarımıza tüm ekiplerimizle, imkânlarımızı zorlayarak devam edeceğiz.”


Anahtar Kelimeler: Karaağaç sahil yürüyüş yaklaştı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19