Karaağaçspor 1967: 0- Kayseri Şekerspor: 0

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaçspor 1967 takımı, sahasında konuk ettiği grup lideri Kayseri Şekerspor ile 0-0 berabere kaldı.

4.10.2017 10:15:17 0
Karaağaçspor 1967: 0- Kayseri Şekerspor: 0

Stat: Karaağaçspor Tesisleri

Hakemler: Mikail Meşe **, Eser Eti **, Mustafa Özdemir **
Arsuz Karaağaçspor 1967: Sedat **, Vakkas **, Tolga ***, Ferit ***, İbrahim ** (dk. 87 Volkan *), Akan **, Ömer ** (dk. 74 Hakan *) , Sefer **, Ali **, Sercan **, Anıl* (dk. Fırat **).
Kayseri Şekerspor: Ufuk **, Mehmet **, Ahmet **, Emre **, Recep **, Sedat* *, İsmail* (dk. 57 Mustafa *), Oğuzhan * (dk. 70 Muharrem *), Oğuz **, Emre ** (dk. Ali *) , Muhammed *.
Sarı kart: Sefer, Akan, Tolga, Sercan, Hakan (Arsuz Karaağaç Spor), Mehmet, Muhammed (Kayseri Şekerspor)
Kırmızı kart: Dk. 72 Sedat (Kayseri Şekerspor).

Burak Milli/İskenderun
Karşılaşmanın her iki yarısında da rakibine oranla daha üstün futbol oynayan Karaağaçspor, maçta yakaladığı pozisyonlar ve yaptığı ataklardan sonuç alamadı.
Karşılaşmayı Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve yardımcısı Sedat Deveci ile Arsuz Karaağaçspor 1967 Kulübü Başkanı Nevzat İnan tribünden izledi. Seyircisiz oynama cezası bulunan Arsuz Karaağaçspor 1967 takımına bazı taraftar da stat dışından destek verdi. Takımların berabere kalması üzerine Arsuz Karaağaçspor 1967, ligdeki puanını 2´ye yükseltti.
Maç hazırlıkları sırasında sahadan üç panla ayrılmak istediğini belirten Arsuz Karaağaçspor 1967 takımın futbolcuları, galibiyete ulaşamadı. Takım son antremanının teknik direktör Halis Özipek yönetiminde yapmıştı. Taktik antrenmanı ile Kayseri Şekersor maçı hazırlığını Arsuz Karaağaçsor 1967 Kulübü Başkanı İnan ve YK üyeleri de izlemişti. Futbolculara baklava ikram eden kulüp yönetimi, futbolcularından galibiyet beklediklerini belirtirken, futbolcu Ali Yıldırım, 'Saha ve seyircimiz karşısında mutlaka galip gelip taraftarlarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz. Hedefimiz galibiyet üzerine. Kayseri Şekerspor ile galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Çalışmalarımızı galibiyet ve üç puan üzerine yaptık' demişti. Akan Karasu da, “İiçeride oynayacağımız ilk maçımız. O nedenle bu karşılaşma bizim için önemli. Maçta elimizden geleni gelenin en iyisini yapıp galip gelmek istiyoruz” degerlendirmesinde bulunmuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00