Karaağaçspor, sezonu açtı

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Karaağaç Spor, yeni sezon öncesinde taraftarlarıyla buluştu.

SPOR 7.08.2018 10:31:23 0
Karaağaçspor, sezonu açtı

Orhan Yıldız/İskenderun

Karaağaç Spor yönetimi, takımın teknik direktörü Mehmet Çetin, yardımcıları İbrahim Aktay ve Ahmet Cançelik ile futbolcuları sahaya çıkmadan önce kurban kesip, dua etti.
Karaağaç Spor´un teknik direktörü Çetin, futbolcularla konuştu ve ardından takım, teknik heyet eşliğinde ter idmanı yaparak taraftarlarıyla buluştu. Takımın ter idmanını Karaağaç Spor yönetimi de izledi.

İnan: Hedefimiz 3 ligi
Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Karaağaç Spor, yaptığı transferlerle yeni sezonda iddialı takımlar arasında olacağının mesajını verdi. Karaağaç Spor yeni sezon öncesinde 11 futbolcuyu renklerine bağladı.
Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, 'Yeni sezon öncesi teknik direktörümüz Mehmet Çetin´in verdiği raporlar doğrultusunda yönetim kurulu ile birlikte camiamıza yakışan bir ekip kurduk. Bu sezonda bölgedespor sevenlerinin gözüne hoş gelen futbol sergilemeyi arzuluyoruz. Camianın desteğiyle TFF Spor toto 3. Ligini hedefliyoruz' açıklamasını yaptı.

Karaağaç Spor, kimleri transfer etti?
Karaağaç Spor Transfer Bomitesi Başkanı Doğan Çam da yaptığı açıklamada şunları belirtti: 'Daha önce prensipte anlaştığımız Haşim Ateş (68 Arsaray Spor), Ali Yıldırım (Kestel Spor), Samet Dinçer (Çarşamba Spor), Ali Korkmaz (Beylerbeyi Spor), Özgür Çelik (Karasu Spor), M. Vahit Çiftçi (Ağrı 1970 Spor), Oğuz Kaan Hösük (Araban Belediye Spor), Oktay Selvi (Kars 36 Spor), Gökhan Açıkgöz (Talasgücü Belediye Spor), Başaran Balcı (Yomra Spor), Özkan Yılmaz´ı (12 Bingöl Spor) transfer ederek, renklerimize bağladık.'
Karaağaç Spor yönetimi iç transferde de Ferit Cömert, Sefer Mert Buldu, Mert Ekenel, Tuğrul Günay, Anıl Şamioğlu, Kaan Datçelik, Ali Kiraz, Oktay Sönmez, Alişan Güler ve Ferit Gökşen ile yeni sezonda da yola devam kararı aldı ve bu futbolcularla sözleşme imzaladı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00