Karabörk´e veda yemeği

Hatay´dan, Kayseri Emniyet Müdürlüğüne atanmıştı

GÜNCEL 26.09.2019 09:39:54 0
Karabörk´e veda yemeği

İskenderun/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken 19/9/2019 tarih ve 2019/320 sayılı kararname ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kamil Karabörk onuruna İskenderun´da veda yemeği düzenledi. İskenderun Petek Mutfak´ta verilen veda yemeğine vali Doğan ve emniyet müdürü Karabörk´ün yanı sıra Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Pekin, Garnizon Komutanı Albay Orhan Akkurt, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İl Jandarma Komutanvekili Albay Özgür Sakarya, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de katıldı.
Hatay Valiliğinden yapılan veda yemeği açıklamasında şunlara yer verildi: 'İlimize yaptığı hizmetlerden dolayı İl Emniyet Müdürü Karabörk´e teşekkür eden vali Doğan, yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diledi. Müdür Karabörk ise iyi dileklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.'

Emniyet müdürünün vali ziyareti
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep´den İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve görevine başlayan Nevzat Güneş, Hatay Valisi Rahmi Doğan´a nezaket ziyaretinde bulundu. Emniyet müdürü Güneş´i Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisi´nde kabul eden vali Doğan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Güneş´e yeni görevinin ilçe ve il için hayırlı olması dileğinde bulunarak, başarılar diledi. Valilik açıklamasına göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş de kabul ve iyi dileklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkürlerini sundu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22