Karabörk´ün acısı paylaşıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hatay, Osmaniye, Adana protokolü, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve kızları Elif Aybüke (23) ve Fatma Nezihe (34) ile damadı Mehmet Ali Kazgı´nın yaralandığı, eşi Zuhal Karabörk´ün yaşam

GÜNCEL 12.09.2019 10:12:28 0
Karabörk´ün acısı paylaşıldı

Akın Bodur/İskenderun

 İçişleri Bakanı Soylu, kaza sonrası Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören emniyet müdürü Karabörk ve kızları ile damadığını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğini iletti ve kaza ve yaralıların sağlık durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı. Soylu´nun hastane ziyaretine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da eşlik etti.
Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk´ün eşi Zuhal Karabörk´ün cenazesi ise Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi. Emniyet müdürü Karabörk, eşinin cenaze törenine katılmak için önce havayolu ile Kadirli´ye geldi, cenazeye de sedye üzerinde ve üniformasıyla katıldı. Zühal Karabörk´ün cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hatay Valisi Doğan, Kilis Valisi Recep Soytürk, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile polisler de katıldı. Hatay Valiliğinden yapılan fotoğraflı açıklamaya göre, Zuhal Karabörk´ün cenaze namazı, Adana İl Müftüsü Hasan Çınar ve Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırıldı. Vali Doğan, cenazeye yaralı olarak katılan Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk´e geçmiş olsun ve başsağlığı dileğini ileterek, ailenin acısını paylaştı. İskenderun Kaymakamlığı da sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda şunlara yer verdi: 'Hatay Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk´ün değerli eşi merhume Zuhal Karabörk´ün, Osmaniye´de düzenlenen cenaze merasimine katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, aileye taziyede bulundu.' Kaymakamlığın başka bir paylaşımında ise 'Hatay İl Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk´ün eşi Zuhal Karabörk´ü elim bir trafik kazasında kaybettik. Zuhal Karabörk´e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek, kazada yaralanan Hatay Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk´e ve evlatlarına acil şifalar diliyoruz' ifadesine yer verildi.
Merhume Zuhal Karabörk´e, Allah´tan rahmet, Emniyet Müdürümüze ve evlatlarına acil şifalar dileriz.'
Hatay İl Emniyet Müdürü Karabörk, eşi ve iki kızı ve damadının bulunduğu araç, Niğde´nin Bor ilçesinde bulunan TOKİ kavşağında kaza yapmış, kazada Hatay İl Emniyet Müdürü Karabörk, iki kızı ve damadı yaralanırken, eşi Zuhal Karabörk olay yerinde yaşamını yitirmişti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04