Karağaç´ta asfalt çalışması

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ekiplerin ilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürerek, vatandaşın nitelikli ulaşım hizmeti almasını sağlamaya devam ettiğini belirtti.

GÜNCEL 4.12.2019 11:13:39 0
Karağaç´ta asfalt çalışması

İskenderun/SES

HBB, Karaağaç yöresinde ve Demet Caddesinde asfalt çalışması yapıldığını belirken, İskenderun-Karaağaç arasında sahil yolunu kullanan bazı yurttaşlar da İskenderun ilçe sınırının bittiği, Karaağaç sınırının başladığı bölgede yaklaşım 300 metrelik bir mesafede yolların çok kötü ve çukurlardan oluştuğunu, yağmurların başlamasıyla çukurların su dolmasının araçların çukurlara düşmesine yol açtığını belirtti. Aynı sürücüler, 'Karaağaç yöresi, artık ikinci konut değil, insanların ilk konutunun bulunduğu alan oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi veya İskenderun ya da Arsuz Belediyesinin her gün binlerce aracın kullandığı bu yolu yapmasını bekliyoruz' açıklamasını yaptı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi de, altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarına başlayan ekiplerin, Arsuz´un Karaağaç Mahallesinde başlattığı beton asfalt serim çalışmasına devam ettiğini belirtti. Açıklamada, 'Demet Caddesinde yürütülen beton asfalt serim çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Büyükşehir belediyesi ekipleri, il genelinde yeni ve güvenli yolların yapımına devam edecek' ifadesine yer verildi.

HBB: Kış şartlarına hazırız
Öte yandan, Hatay Büyükşehir Belediyesi, ekiplerin kış mevsiminin gelmesiyle birlikte meydana gelebilecek afet ve sel taşkınlarına karşı hızlı ve zamanında çözüm üretmek için için birimleriyle ortak hareket ettiğini duyurduğu yazılı açıklamasında şunlara yer verdi: 'Özellikle İskenderun´da yağan yoğun yağmur sonrası teyakkuza geçen büyükşehir ekipleri, Afet Koordinasyon Merkezi´ne ulaşan çağrılara ivedilikle cevap verildi. 112 amirliğine ulaşan ihbarlara Zabıta, Fen İşleri ve İtfaiye daire başkanlıklarına bağlı birimler ve HATSU ekipleriyle müdahale eden büyükşehir, vatandaşın mağdur olmaması için seferber oldu. Yağışın devam ettiği süre zarfında 7 mesken ve iş yerinde 5 motopomp ve 10 dalgıç pompa ile su tahliyesi gerçekleştiren Büyükşehir İtfaiye ekiplerine HATSU Genel Müdürlüğü ekipleri; 2 vidanjör, 2 kılavuz ve 2 pikap ile eşlik etti. Zabıta ekipleri de 5 araç ve 10 personel ile teyakkuzda olduğu gecede büyükşehir ekipleri yağış sebebiyle hasar görmüş yol ve kaldırım gibi alanlarda keşif ve onarım çalışması yaptı. Kış mevsimi süresince yağabilecek yoğun yağışlara karşı tüm birimleriyle hazır olduğunun mesajını veren büyükşehir ekipleri, şehirde bulunan yağmur mazgallarının içinin ve çevresinin temiz tutulması konusunda vatandaşları uyardı.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22