Karatecilerden şampiyonada derece

Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları, Antalya´da düzenlenen Aiko-Aif Ashihara Dünya Şampiyonası´ndan dereceyle döndü.

SPOR 16.03.2022 09:40:15 0
Karatecilerden şampiyonada derece

Antakya/SES

 Karate sporcuları Fatmanur Çakıcı, Şehid Bozi, Cena Bal ve Nazlı Kambel, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın´ı ziyaret etti. Şampiyonada, Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları Fatmanur Çakıcı, Şehid Bozi, Cena Bal Dünya ikincilik, Nazlı Kambel ise üçüncülük elde etti.
Sporun hayatın vazgeçilmez bir parçası ve yaşamın dengesi olduğunu ifade eden belediye başkanı Yalçın, “Sizler başarılarınızla sadece madalya kazanmıyorsunuz, aynı zamanda yediden yetmişe milletimizin tamamının da gönlünü kazandınız. 2. Aiko Karate Dünya Şampiyonası´nda elde ettiğiniz başarılarla da sizden sonrakiler için bir ümit kaynağı oldunuz. Başarılarınız şansın değil emeğin, inancın, mücadelenin, alın terinin ürünüdür. Başarıya giden zorlu sürecinizde, sizinle aynı hedefe kilitlenen, aynı ideale inanan size güvenen insanların, ailenizin, antrenörlerinizin, dostlarınızın, spor il müdürlüğümüzün desteğini yanınızda hissettiniz. Sizlerin başarıları ferdi bir çabanızın çok ötesinde sporcusuyla hocasıyla, ailesiyle, okuluyla ve kulübüyle oluşan bir uyumunun neticesidir. Başarılarınızı çok önemsiyor, Yayladağı Belediyesi olarak her türlü imkânımızla her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz dedi ve sporcuları kutladı. Ziyarette Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü hocası Ramazan Karakaya ve AKPYayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen de hazır bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19