Karayılan´a taziye, Çınarlı´ya muhtarlık binası

İskenderun Belediyesi, uygun durumda olmayan mahalle muhtarlık binalarını yenilemeye ve mahallelere taziye evleri yapmaya devam ediyor.

GÜNCEL 12.10.2018 11:19:46 0
Karayılan´a taziye, Çınarlı´ya muhtarlık binası

Nesrin Geyik/İskenderun

İskenderun Belediyesi ekipleri kentin Çınarlı Mahallesine muhtarlık binası, Karayılan mahallesine de taziye evi yapıyor.
Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli ile birlikte yapımı devam eden muhtarlık binasını inceleyen İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil, ”Çınarlı´da belediye tarafından yapılmakta olan muhtarlık binasının yapımını muhtarımız Necati Bahriyeli ile birlikte inceledik. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte kısa bir süre sonra halkımızın hizmetine açılacak. Çınarlı´ya modern, kullanışlı ve vatandaşa sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek modern muhtarlık binası yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermektel. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Kısa süre içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halk hizmetin en güzeline layık. Muhtarlarıa çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekte' açıklamasını yaptı.

Karayılan´a taziye evi
İskenderun Belediyesi kentte yeni taziye ve kültür evleri yapmayı da sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından Karayılan´da yapımı süren taziye evi ve kültür evi çalışmalarını inceleyen ve bölgede ihtiyaç duyulan çok amaçlı bir sosyal tesisin yapıldığını belirten Dingil, şu değerlendireyi yaptı: 'Halkımızın isteklerine kayıtsız kalmadık. Bölgede vatandaştan taziye ve çok amaçlı sosyal tesis yapımı için yoğun talep aldık. Harekete geçerek yapılan yer tespitinin ardından çalışmalara başladık. Mahallelinin en büyük taleplerinden birini daha yerine getiriyoruz. Karayılan mahallesinde kısa bir süre önce başladığımız kültür ve taziye evinde çalışmalar devam ediyor. Projemizi kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Mahalle sakinlerimizin en fazla talep ettiği projelerden birini daha hayata geçirmekten mutluyuz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19