Karayolları alanına ´eko park´

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

İSKENDERUN 4.01.2018 10:29:13 0
Karayolları alanına ´eko park´

İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneğini dün ziyaret edip, dernek başkanı Ali Diler ve YK üyeleriyle bir araya gelen Dingil, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dingil, 'Rutin beleye çalışmalarının yanı sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor, hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Vatandaşın sorunlarını dinleyip, görüş ve önerilerini alarak çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz' dedi. Kentte elektrik tellerinin yer altına alınmasıında belediyenin bütün imkânlarını kullandıklarını anlatan Dingil, şöyle konuştu: 'Trafo yerlerini ücretsiz tahsis ettik. Tellerin yer altına alınması doğalgaz çalışmaları, fiber optik kablolarının yerleştirilmesi gibi birçok altyapı sorunu çözüldü. Altyapı nedeni ile bozulan yerleri tekrar asfaltladık, kaldırımlarını yeniledik. TOKİ, kapalı semt pazarları, taziye evleri, muhtarlıklar, yeni yeşil alanlar parklar, daha birçok sosyal ve kültürel hizmetler ile kısıtlı imkânlara rağmen hizmet etmeye gayret gösterdik göstermeye devam ediyoruz. Karayollarının yerine muhteşem bir eko park yapma projesi son aşamamada. Kent dönüşüm konusunda bakanlığın riskli alan ilan ettiği bölgeler var. Bu bir süreçtir. Kimse mağdur olmadan, halkımızla tek tek görüşülecek, incelemeler yapılacak, projeler bunları hepsi bir zaman. Biz her zaman halkın hizmetindeyiz.'

Ziyarete teşekkür eden İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Diler de, kentte başarılı çalışma yaptığını ifade ettiği Dingil´in her zaman yanlarında olduklarını söyledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57