Karayolları parkına temel atma töreni

İskenderun Belediyesi tarafından kentin Fener caddesi üzerinde eski karayolları alanındaku 53 dönümlük alana yapılacak ´kent parkı´nın temeli yarın (22 Eylül 2018 Cumartesi) atılacak.

GÜNCEL 21.09.2018 10:51:54 0
Karayolları  parkına temel atma töreni

Nesrin Geyik-Elif Günay/İskenderun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent parkı temel atma töreninin 22 Eylül Cumartesi günü saat 17.00´da düzenleneceğini belirtti ve yöre halkını temel atma törenine davet etti. 100 günde tamamlanacağı açıklanan park içinde spor tesisleri, ücretsiz wifi alanı, yazlık sinema, bisiklet yolları, amfi tiyatro, engelli parkı ve gölet yapılacak.
Kentin yedi mahallesinin ortasında bulunan ve eski karayolları arazisi olarak bilinen alanın kent parkı olması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'Bu yer ile ilgili tüm yazışmaları tamamladık. Daha sonra ihale süreci başladı. Bu yer ile ilgili aslı astarı olmayan birçok dedikodu yapıldı. Görüldüğü üzere ihale sürecinin ardından yer teslimi yapıldı. Şimdide de temel atma töreni düzenliyoruz. Bölgenin en güzel kent parkı için çalışmalar başlıyor. İskenderun´a yakışan bir park yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.

100 günde tamamlanacak
Eski Karayolları arazinin kent parkı olması için araziyi bölgeye ve yöre halkına kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a emeği geçenlere teşekkür eden Dingil, ”Park içerisinde spor tesisleri, ücretsiz wifi alanı, yazlık sinema, bisiklet yolları, amfi tiyatro, engelli parkı ve gölet yapılacak. Bölgede yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Halkımız çocuklarımız burada huzurlu ve güvenli bir şekilde dinlenebilecek, çocuklarımız rahatça oyunlar oynayabilecek. Çalışmalar 100 gün içerisinde tamamlanacak. Ardından halkımızın hizmetine açılacak” değerlendirmesini yaptı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,41% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24