´Kardeşinle paylaş´ projesi

Antakya Belediyesinin düzenlediği ´Kardeşinle sevgiyle paylaş´ projesi ve projeye destek sürüyor.

GÜNCEL 10.04.2018 10:45:43 0
´Kardeşinle paylaş´ projesi

Antakya/SES

 Antakya´da hizmet vermekte olan Tuğra Giyim firması, projeye birkez daha giysi bağışında bulundu. Desteğin devam edeceğini belirten firma müdürü Nagihan Çatlak, 82 parça giysilyi projeye bağşladı ve giysileri görevlilere teslim etti.

AKP´li kadın ve gençlerden ziyaret
AKP Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Şaban Kurt ve üyeleri, Antakya Belediyesinin Odabaşı Mahallesindeki Ek Hizmet Binasında hizmet veren ´Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş Projesi Mağazasını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kurt, 'İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sunmuş olduğu, Kardeşinle Sevgiyle Paylaş mağazası çok anlamlı. Sosyal belediyecilik anlamında çok önem taşıyan, alan elin veren eli görmediği, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatıldığı bu projenin daimi olmasını diliyoruz' dedi. AKP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Kurt ve beraberindekiler, projesi kapsamında yürütülen hizmetler hakkında da bilgi aldıl.
AKP Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Durdunaz Horoz ve ilçe kadın kolları teşkilatı, Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesine destekte bulundu.
AKP Antakya Kadın Kolları Başkanı Durdunaz Horoz da 27 parçalık çocuk ve genç ayakkabısından oluşan bağışlarını proje ekibne iletti. Horoz, 'Böyle anlamlı bir proje ile hayıra vesile oldukları için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. AK Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı olarak, yapılan bağışların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan bu projeye desteklerimiz, bundan sonraki süreçte de devam edecek' değerlendirmesini yaptı.
Belediyeden yapılan açıklamada, ekiplerin, Sofular, Madenboyu, Altınçay, Ovakent, Akasya, İplikpazarı Ve Emek Mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye ürünleri, gıda ürünleri ve ev eşyalarından oluşan yardımlar ulaştırıldğı belirtildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22