Karne hediyesi yüzme kursu

Defne Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganı ile çocuklara karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. Kurslar 3 Temmuz´da başlayacak.

20.06.2017 10:42:28 0
Karne hediyesi yüzme kursu

 

Defne Belediyesi, yüzme bilmeyen 7-12 yaş arası çocuklar için düzenlediği yüzme kurslarına kayıtlar alınmaya başlandığını bildirdi. Defne Belediyesi Dursunlu Yüzme Havuzu´nda 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan yüzme kursları için son kayıt tarihi ise 28 Haziran olarak açıklandı.
Kayıtların Defne Belediyesi Turunçlu, Harbiye, Çekmece Binaları ve Dursunlu Yüzme Havuzunda alındığı yüzme kursları için ailelerin, telefonla da bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Yüzme kurslarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, çocukların tatilde geçirecekleri zamanı olumlu aktivitelere yönlendirmek, onların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Yaman; 'Çocuklarımızın hijyen şartlarına uygun, uzman eğitmenler öncülüğünde yüzmeyi öğrenmelerine olanak sağlayacak olan yüzme kurslarımız, çocuklarımıza karne hediyemizdir. “Yüzmeyi Bilmeyen Kalmasın” projemiz ile yaz tatilini aktif, enerjik ve mutlu geçirmek isteyen Defneli çocuklarımızın sportif faaliyetlerle meşgul olmalarını ve yüzmeyi öğrenmelerini sağlamayı amaçladık. Bütün çocuklarımızı onlar için bir nevi tatil sayılacak yüzme kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Futbol kursları da ücretsiz
Öte yandan Defne Belediyesi´nin 8-15 yaş arası kız-erkek çocukların yararlanacağı ücretsiz futbol kurslarına başvuruların 25 Haziran´ta kapatılacağı, kursların ise 3 Temmuz´da başlayacağı, Dursunlu ile Çekmece Sahalarında verileceği hatırlatıldı.
Ücretsiz Futbol Kursu için başvurular, Defne Belediyesi Ana ve Ek Hizmet Binalarına yapıbilecek.


Anahtar Kelimeler: Karne hediyesi yüzme kursu

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57