Karneler, postacılardan

İskenderun Suçıkağı Paşa Karaca İlk ve Ortaokulu öğrencileri, bu dönem karnelerini öğretmenlerinden değil postacılarıdan aldı.

EĞITIM 13.06.2017 10:25:49 0
Karneler, postacılardan

Postacıya Mektup Etwinning projesi kapsamında,Suçıkağı Paşa Karaca İlk ve Ortaokulu´nun ziyaret eden İskenderun Postanesi´nde görevli postacılar, öğrencilere karnelerini verdi. Suçıkağı Paşa Karaca İlkokulu müdürü Aytaç Yaman, proje kapsamında 2 hafta önce öğrencilerle beraber İskenderun Postanesini ziyaret ederek postacılara mektup verdiklerini anımsatarak, şunları söyledi: 'Proje kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz mektup yazıp, resimler çizdiler. Öğrencilerimizle beraber İskenderun Postanesine giderek mektupları bizzat postacı amcalara ve ablalara teslim ettik. Öğrencilerimiz hayatlarında ilk kez bize zor şartlar altında mektup getiren postacıları çalışma yerlerinde ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundular. Bugün de postacı arkadaşlarımız, okulumuza nezaket ziyareti yaparak, öğrencilerle bir araya geldiler, onlara karnelerini teslim ettiler. Başarı ve güzel bir proje oldu.'

İskenderun Postanesi Merkez Müdürü Basri Sapmaz da ilk kez böyle bir aktiviteye katıldığını ifade ederek, 'Bu tür bir etkinlikte yer almak bizim için çok anlamlı oldu. Postacı arkadaşlarımız belki de hayatlarında ilk kez böyle bir mektup aldı. Öğrencilerin mektuplarını büyük bir titizlikle ve mutlulukla okudular. Çok faydalı bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Umut ediyorum bu çalışma diğer okullara da örnek olur” dedi. Projenin koordinatörü Hanefi Zobar da, “Projemizi Türkiye´nin yanı sıra, Etwinning üzerinde Gürcistan, Arnavutluk, Litvanya ve Polonya´da uyguluyoruz. Olumlu yönde çok dönütler aldık. Türkiye de ki gibi, yurtdışında postacı amcalarımıza mektuplar yazıldı. Hatta bugün Litvanya ki postacılar da ortak okula giderek mektuplarını verdiler. Postacılar öğrenciler için çeşitli hediyeler de getirmiş. Öğrencilerimiz için farklı bir etkinlikti' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Karneler postacılardan

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22