Karşılaşmaları izleyecekler kart alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı yönetmeliği kapsamında medyasında çalışan ve basın kartı olmayan medya çalışanlarına verilen Spor Müsabakaları Yerlerine Serbest Giriş Kartı ve TFF tarafından verilen maçlara giriş Sabit Kartları, yeni se

GÜNCEL 7.07.2018 10:58:01 0
Karşılaşmaları izleyecekler kart alacak

Akın Bodur/İskenderun

 Spor Müsabakaları Yerlerine Serbest Giriş Kartı, bir yıl süreli olarak veriliyor.
Türkiye Spor Yazarları Derneği İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü, 2018-2019 sezonu Spor Müsabakaları Yerlerine Serbest Giriş Kartı alacakların, yönetmelik gereği belirlenen evraklarla başvuru yapmasının zorunlu olduğunu ifade etti. Spor Müsabakaları Yerlerine Serbest Giriş Kartı alacakların en az lise mezunu olması, sabakı sicil kaydı çıkartması, 5953 sayılı kanun ve/veya bunun bazı maddelerini değiştiren 212 sayılı kanuna göre kart verilecek kişi ile işveren arasında düzenlenmiş sözleşme fotokopisi, başvuru formu, taahhütname, son üç aya ait Sosyal Güvenlik Kurumu prim bildirge sureti ile başvuru yapması gerektiğini belirtti.
Basın kartı bulunan medya çalışanlarının ise basın kartı fotokopisi ve form doldurması yeterli oluyor. Radyo çalışanları ise Spor Müsabakaları Yerlerine Serbest Giriş Kartını alabilmesi için, radyoların spor servislerinde kadrolu ve basın kartlı en az 5 muhabir çalıştırması ve bunlardan basın kartı olmayanlardan iki kişiye veriliyor.
Yönetmeliğe göre foto muhabirleri için lise mezunu olma şartı aranmıyor. Sabit kart verilecek kişilerde mutlaka basın kartı yada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Müsabaka Yerlerine Serbest Giriş kartı olması şartı bulunuyor. Kart talebinde bulunanların 10 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.


Anahtar Kelimeler: yaşar güllü

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22