Katı Atık Birliği´nden değerlendirme toplantısı

İskenderun Körfez Katı Atık Birliği´nin Başkan Fatih Tosyalı başkanlığında gerçekleştirilen yönetim toplantısında kentteki temizlik hizmetleri ele alındı.

İSKENDERUN 18.04.2020 21:50:27 0
Katı Atık Birliği´nden değerlendirme toplantısı

İskenderun belediyesinden toplantıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Katı Atık Birliği Müdürü Mahmut Kalaycıoğlu, Birlik hukuk müşaviri Av. Devlet Soysal Doğan ile belediyenin temizlik işleri yöneticilerinin de katıldığı toplantıda kent genelindeki temizlik hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Fiziki mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen toplantıya ilişkin açıklamada Başkan Tosyalı´nın şu ifadelerine yer verildi: “Daha temiz, daha sağlıklı bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Katı Atık Birliği sorumlularımız ile birlikte, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde kent genelinde yapılmakta olan temizlik çalışmaları hakkında istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. İçerisinden geçmiş olduğumuz bu zorlu süreçte temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz diğer yandan koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu zorlu süreci her birlikte atlayacağız. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Çalışmalar aralıksız devam edecek.”

Bilindiği gibi İskenderun´un yanı sıra Payas, Dörtyol, Erzin ile Arsuz´un Karaağaç, Nardüzü, Karahüseyinli, Nergizlik´i içeren bölgesindeki katı atık toplama ve bertaraf hizmetleri Katı Atık Birliği sorumluluğunda yürütülüyor.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,09
  • EURO

    34,67% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2396,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00